Închide meniul
VIDEO

David Popovici a terminat pe locul 4 în finala de 200 de metri liber. Finala a fost LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2023, 12:21 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 16:14

Reclamă
David Popovici a terminat pe locul 4 în finala de 200 de metri liber. Finala a fost LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars

David Popovici luptă pentru aur la 200 m liber la Campionatele Europene

David Popovici, în bazin / Profimediaimages

David Popovici a terminat pe locul 4 în finala probei de 200 metri liber, la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni 2023. Finala de la 200 de metri liber a fost de la ora 18:06, LIVE VIDEO în AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi s-a calificat cu cel mai bun timp în finală, David Popovici nu a rezistat în finală. A ratat incredibil un loc pe podium.

VEZI LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY CURSA LUI DAVID POPOVICI

David Popovici a terminat pe locul 4 finala de 200 metri liber în bazin scurt

Update 18:07: David Popovici a terminat pe locul 4 în finala de la 200 de metri liber. Britanicul Matthew Richards s-a impus, urmat de James Guy şi de lituanianul Danas Rapsys.

Update 18:05: Cei 8 finalişti de la 200 de metri liber au intrat în bazin.

Reclamă

„Regele Nataţiei” a fost repartizat pe culoarul al 4-lea şi este mare favorit la cea mai strălucitoare medalie. Poate aduce României primul aur la Campionatele Europene în bazin scurt 2023.

David Popovici i-a anunţat pe fani că este pregătit la maximum pentru finală. Imediat după calificare, a citat din regretatul Kobe Bryant.

M-am simţit un pic mai bine decât dimineaţă. Oricum e un pic mai uşor să învăţ dimineaţa decât după-amiaza. Este ok, cum ar fi zis Kobe: ‘Job’s not done’ (n.r. treaba nu e terminată), încă”, a declarat David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Matt Richards a avut un mesaj special pentru înotătorul român înaintea finalei. Este chiar cel care l-a lăsat pe David Popovici în afara podiumului la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. A dominat atunci cursa de 200 de metri liber şi a cucerit aurul. „Regele Nataţiei” are acum şansa revanşei!

A trebuit să luptăm din greu pentru această semifinală. Acum a fost nevoie să îmi testez forţele pentru a fi gata pentru finală. Atmosfera a fost fantastică, publicul a fost incredibil acum. Este plăcut să vedem atât de mulţi oameni care au venit aici pentru a-i încuraja pe sportivi. Să sperăm că va fi la fel şi în weekend.

Am vorbit cu David Popovici în această dimineaţă, cu siguranţă că ne-am urat succes înaintea semifinalei. Am făcut amândoi o cursă bună, a fost plăcut. Sunt convins că ne vom tot întrece în următoarele zile.

(Reporter: Eşti nerăbdător să te lupţi în finală cu David Popovici?) Absolut, cu siguranţă! Este mereu plăcut. El este un atlet fantastic şi un om extraordinar. Este plăcut să îmi încerc forţele în faţa unui sportiv de un asemenea calibru„, a declarat Matt Richards în exclusivitate pentru AntenaSport.

David Popovici s-a calificat în semifinalele de la 100 metri liber

David Popovici şi-a făcut deja încălzirea în „proba regină”. A obţinut calificarea în semifinalele probei de 100 de metri liber, LIVE în AntenaPLAY. Va fi o zi plină pentru David Popovici, care va înota şi pentru medalia de aur în finala la 200 metri liber, la ora 18:06.

Popovici nu a avut nicio emoţie în calificări şi a obţinut al doilea cel mai bun timp. A fost depăşit doar de Thomas Dean. Şi Patrick Dinu a obţinut calificarea în semifinalele de la 100 de metri liber, care vor putea fi urmărite de la ora 19:31, în direct în AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și