Close
Video

David Popovici nu a oprit să facă poze cu copiii care l-au aşteptat două ore la aeroport! „Din păcate, n-a oprit. Sunt dezamăgit”

De Antena Sport
Publicat: 27 iunie 2022, 15:49

David Popovici nu a oprit să facă poze cu copiii care l-au aşteptat două ore la aeroport, la revenirea de la Budapesta. Dublul campion mondial le-a făcut semn cu mâna din maşină celor mici, care s-au mulţumit cu autograful lui Robert Glinţă.

Reclamă

Copiii care l-au aşteptat două ore pe David Popovici / Colaj Antena Sport

Alături de părinţi, mai mulţi copii l-au aşteptat la aeroport pe idolul lor. Cel care s-a oprit însă pentru a face poze şi a oferi autografe a fost Robert Glinţă, care şi-a scris numele chiar pe casca unui puştan.

Reclamă

David Popovici nu a oprit să facă poze cu copiii

În timp ce acesta vorbea cu cei mici, maşina în care se afla David Popovici a trecut pe lângă ei, copiii fiind supăraţi că nu au apucat să îl vadă în carne şi oase pe cel care a scris istorie la Budapesta.

„A plecat? Voiam autograf şi de la David Popovici”, a spus unul dintre copii. „David nu mai e, s-a dus cu Peugeot-ul”, a mai spus un mic fan. „Sunt fanul lui David de când l-am văzut prima oară. Am venit aici ca să-mi dea un autograf. Din păcate, n-a oprit. Sunt dezamăgit. Nu-l mai caut”, a încheiat cel mai înverşunat suporter al lui David.

David Popovici, poveste uluitoare cu Robert Glinţă!

David Popovici a dezvăluit o poveste uluitoare cu Robert Glinţă. În 2017, pe vremea când avea 13 ani, Popovici i-a cerut un autograf lui Glinţă, care era idolul său. După doar 5 ani, acesta i-a transmis „îţi mulţumesc că sunt contemporan cu tine” lui Popovici, care a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani.

Reclamă

David Popovici este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

„Sunt onorat să fiu numit idolul unor copii. Când l-am văzut pe Robert Glință, în 2017, îmi era tare rușine să cer ceva de la el, o poză, un autograf. Părinții m-au împins, Robert e un băiat foarte ok, foarte deschis. Sper ca împreună să fim cei mai mari idoli.

O întâmplare amuzantă. Atunci mi-a spus că a fost primul autograf dat vreodată. Încă îl am într-un sertar. E frumos să ai idoli”, a dezvăluit David Popovici.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
David Popovici a plecat la Roma
Înot • 9 aug., 10:24
David Popovici a anunţat ce obiective are pentru Campionatul European de la Roma: „Aşteptările sunt mai ridicate”
David Popovici, gest de mare campion pentru Florentina Filipovici
Extra • 1 aug., 15:32
David Popovici, gest de mare campion! „Regele Nataţiei” a făcut o donaţie remarcabilă pentru o tânără de 28 de ani, grav bolnavă
David Popovici, încurajat de iubită
Diverse • 25 iul., 15:25
FOTO
Cum a fost „cucerit” David Popovici de iubită. Pasiunile ascunse pe care le are Taisia, tânăra care arată uimitor şi e mereu alături de el
Close