Închide meniul
Video

David Popovici nu a oprit să facă poze cu copiii care l-au aşteptat două ore la aeroport! „Din păcate, n-a oprit. Sunt dezamăgit”

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 15:49

Reclamă

David Popovici nu a oprit să facă poze cu copiii care l-au aşteptat două ore la aeroport

Copiii care l-au aşteptat două ore pe David Popovici / Colaj Antena Sport

David Popovici nu a oprit să facă poze cu copiii care l-au aşteptat două ore la aeroport, la revenirea de la Budapesta. Dublul campion mondial le-a făcut semn cu mâna din maşină celor mici, care s-au mulţumit cu autograful lui Robert Glinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de părinţi, mai mulţi copii l-au aşteptat la aeroport pe idolul lor. Cel care s-a oprit însă pentru a face poze şi a oferi autografe a fost Robert Glinţă, care şi-a scris numele chiar pe casca unui puştan.

David Popovici nu a oprit să facă poze cu copiii

În timp ce acesta vorbea cu cei mici, maşina în care se afla David Popovici a trecut pe lângă ei, copiii fiind supăraţi că nu au apucat să îl vadă în carne şi oase pe cel care a scris istorie la Budapesta.

„A plecat? Voiam autograf şi de la David Popovici”, a spus unul dintre copii. „David nu mai e, s-a dus cu Peugeot-ul”, a mai spus un mic fan. „Sunt fanul lui David de când l-am văzut prima oară. Am venit aici ca să-mi dea un autograf. Din păcate, n-a oprit. Sunt dezamăgit. Nu-l mai caut”, a încheiat cel mai înverşunat suporter al lui David.

David Popovici, poveste uluitoare cu Robert Glinţă!

David Popovici a dezvăluit o poveste uluitoare cu Robert Glinţă. În 2017, pe vremea când avea 13 ani, Popovici i-a cerut un autograf lui Glinţă, care era idolul său. După doar 5 ani, acesta i-a transmis „îţi mulţumesc că sunt contemporan cu tine” lui Popovici, care a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani.

Reclamă

David Popovici este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

„Sunt onorat să fiu numit idolul unor copii. Când l-am văzut pe Robert Glință, în 2017, îmi era tare rușine să cer ceva de la el, o poză, un autograf. Părinții m-au împins, Robert e un băiat foarte ok, foarte deschis. Sper ca împreună să fim cei mai mari idoli.

O întâmplare amuzantă. Atunci mi-a spus că a fost primul autograf dat vreodată. Încă îl am într-un sertar. E frumos să ai idoli”, a dezvăluit David Popovici.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și