Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

David Popovici nu a ţinut cont de nimic, după ce a primit oferte de milioane de euro să „trădeze” România pentru SUA. Ce decizie a luat

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2023, 12:35

Reclamă
David Popovici nu a ţinut cont de nimic, după ce a primit oferte de milioane de euro să „trădeze România pentru SUA. Ce decizie a luat

Dieta strictă a lui David Popovici

David Popovici, la finalul unei probe / Profimedia Images

David Popovici (18 ani) s-a hotărât ce va face în viitor. Campionul nostru a primit oferte de milioane de euro pentru a lăsa România şi pentru a evolua pentru Statele Unite. După rezultatele uriaşe din 2022, americanii au pus ochii pe David.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertele pe care le-a primit Popovici nu pot fi egalate de România. Chiar şi aşa, Dragoş Luscan, preparatorul fizic al lui David, susţine că acesta i-a spus clar că nu va părăsi ţara noastră, având mai multe idei de proiecte pentru viitor.

David Popovici nu a ţinut cont de nimic, după ce a primit oferte de milioane de euro

„Eu nu am avut decât o discuţie cu David, cu ceva timp în urmă. Mi-a spus că nu pleacă şi că vrea să rămână aici să ajute la dezvoltarea sportului din România. Dacă va fi lăsat, poate face multe. La New York se poate duce în vacanţă. Asta i-am recomandat şi eu.

La 6:30 am dat drumul la antrenamente cu David Popovici, la Lia Manoliu. Am dat drumul la motoare, apoi a intrat în antrenamentul propriu-zis, în apă. Noi avem programul mai liber decât el, care se pregăteşte de Bacalaureat.

Cumva, următorul obiectiv major pe care l-a propus este să fie totul în regulă cu examenul de Bacalaureat. Este destul de bine pregătit, e totul în regulă. Numai eu ştiu de câte ori trebuie să jonglăm cu antrenamentele şi cu perioadele de refacere. Vorbeam şi cu antrenorul lui şi trebuie să ne pliem pe programul lui. El nu are niciun punct slab. Dacă sunt puncte slabe, le remediem imediat.

Reclamă

Ce fac eu ţine de tot ce face în arafa bazinului. Mă asigur că nu se accidentează. Ne ocupăm de partea de recuperare. Cu siguranţă, părinţii au ştiut primii că va fi un mare campion, apoi Adrian Rădulescu şi dup-aia şi noi. Îi vedeam şi rezultatele. După proba de 200 de metri de anul trecut, eram cu David. Toate ştirile erau legate de David. Ţara noastră aştepta un moment de genul ăsta. Ţara noastră caută un erou şi a găsit omul potrivit”, a spus Dragoş Luscan, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Mihai Leu, sfat pentru David Popovici: „În România poate avea o viață extraordinar de frumoasă”

Mihai Leu este conștient de ofertele de milioane de dolari pregătite de americani pentru a-l “fura” pe David Popovici. Fostul mare sportiv privește dincolo de bani și consideră că varianta rămânerii în România este cea mai bună pentru dublul campion mondial.

“Este un sportiv extraordinar și eu cred că are șanse foarte foarte mari să devină un simbol al României. E foarte greu să spun eu ce aș face în locul lui fiindcă nu sunt în locul lui. El știe cel mai bine situația lui. Dar n-aș mai repeta niciodată experiența prin care am trecut plecând din țară.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar vorbeam zilele trecute cu cineva și mi-a spus ce oferte a primit David Popovici din America. Părerea mea e că va rămâne în România. (N.r. – Ce oferte?) Am înțeles că sunt niște oferte foarte tentante, cu multe milioane. Dar eu cred că va rămâne în România. Categoric, la valoarea pe care o are, sunt convins să primește foarte multe oferte.

Chiar dacă nu va fi plătit la fel de bine ca un înotător american… totuși, majoritatea sumelor care vin în sportul de performanță vin din străinătate, de la companii din străinătate. Eu cred că va putea avea o viață extraordinar de frumoasă rămânând în România”, a spus Mihai Leu, la AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și