Închide meniul

David Popovici, prima reacție după calificarea în finala la 400 de metri liber. Postare virală a puștiului minune

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2022, 11:33

David Popovici, prima reacție după calificarea în finala la 400 de metri liber. Postare virală a puștiului minune

Dacid Popovici poate rescrie istoria nataţiei

David Popovici este "Regele Nataţiei" / Profimedia Images

  • David Popovici, în finală la 400 de metri liber
  • Cum a reacționat după o nouă performanță uriașă

David Popovici a avut prima reacție după ce s-a calificat în finala la 400 de metri liber, la Campionatele Europene de Natație care se dispută la Roma. Înotătorul român, de 17 ani, a obținut o nouă performanță uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat pentru prima dată în semifinala la 400 de metri liber, Popovici a obținut al 4-lea cel mai bun timp. În seria în care a fost repartizat s-a luptat numai cu cronometrul și a reușit să încheie cu timpul de 3:47.99.

David Popovici, prima reacție după calificarea în finala la 400 de metri liber

400m liber – prima participare, prima finală!„, a scris David Popovici, pe contul său de Facebook, la scurt timp după ce a aflat că și-a îndeplinit obiectivul și că va lupta pentru o prezență pe podium.

Reclamă

Fanii s-au grăbit să îl felicite pe fenomenul natației românești. Postarea lui a adunat, în primele 5 minute, nu mai puțin de 2.500 de aprecieri și 200 de comentarii.

Felicitări!„, „Să fie tot aur!„, „Mult succes, ești cel mai bun„, sunt doar câteva dintre mesajele primite de David Popovici.

Reclamă

Numai Henning Muehlleitner (Germania, 3:46.79), Lukas Maertens (Germania, 3:47.38) și Antonio Djakovic (Elveția, 3:47.67) au avut timpi mai buni decât David Popovici.

David Popovici, în finala la 400 metri liber, cu al patrulea timp

David Popovici a reuşit calificarea în finala probei de 400 metri liber de la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma, el reuşind să obţină al patrulea timp.

Românul a fost primul în seria sa, cu timpul de 3:47.99 şi al patrulea după încheierea celor cinci serii.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici, campion european la 100 şi 200 metri liber, va lupta pentru o nouă medalie în ziua în care antrenorul său Adrian Rădulescu împlineşte 32 de ani.

Camelia Potec a anunțat de ce David Popovici participă la 400 de metri liber

După ce a devenit campion european la 100 şi 200 de metri, Popovici va participa la proba de 400 de metri liber, iar Camelia Potec susţine că prezenţa lui are legătură cu îmbunătăţirea performanţelor de la 200 de metri liber.

Este foarte dificil să se califice în finală, pentru că este într-o serie foarte slabă. Nu are timp de înscriere şi atunci nu ştie încă cum să abordeze. Nu ştim care va fi consumul. El îşi doreşte să ajungă în finală, iar în finală ştim cu toţii că va lupta pentru a câştiga medalie.

Important e să se califice. El îşi doreşte să înoate această cursă pentru a doua parte a probei de 200 metri liber şi e la început de drum în ceea ce priveşte abordarea unei asemenea curse, care înseamnă cu totul şi cu totul altceva decât cursele de 100 şi 200 metri liber”, a spus Camelia Potec, înaintea seriilor din semifinale, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie