Închide meniul

David Popovici, prima reacţie după ce a terminat Campionatele Naţionale cu 6 medalii de aur: „Aplauze şi vouă!”. Ce aşteptări are de la Jocurile Olimpice

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 19:14

David Popovici, prima reacţie după ce a terminat Campionatele Naţionale cu 6 medalii de aur: „Aplauze şi vouă!. Ce aşteptări are de la Jocurile Olimpice

David Popovici, prima reacţie după ce a terminat Campionatele Naţionale cu 6 medalii de aur

David Popovici, cu medalia de aur | Profimedia

David Popovici a avut prima reacţie după ce a terminat Campionatele Naţionale cu 6 medalii de aur. Tânărul de 18 ani a scris o nouă pagină de istorie pentru nataţia din România. A participat la şase probe şi a triumfat în fiecare dintre ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a câştigat, în competiţia care a avut loc la Otopeni, probele de 50 m liber, 100 m spate, 100 m liber, 50 m fluture, 100 m fluture şi 400 m liber.

David Popovici, prima reacţie după ce a terminat Campionatele Naţionale cu 6 medalii de aur

În finala de la 100 de metri fluture, David Popovici a intrat pe culoarul al 3-lea.  „Regele nataţiei” a întors primul la 50 de metri şi a ajuns primul. A avut cel mai bun timp, 52.30! Pe locul doi s-a clasat Daniel Martin (53.19), iar pe trei a terminat Denis Laurean Popescu (54.04).

Da, sunt obosit. Cine spune că nu este obosit în ultima zi de concurs, minte. Din nou vă mulţumesc pentru că aţi venit. Datorită şi vouă reuşim să performăm. Aplauze şi vouă!

Ştiu că am foarte mulţi prieteni şi apropiaţi în tribune, ei sunt miezul motivării mele. (Reporter: Cum te-ai gândit să concurezi şi în proba de 100 m fluture şi spate?) Brainstorming. Vreau să văd de ce sunt în stare nu numai la 100 de metri crawl.

Reclamă

Poate voi înota şi spate, şi fluture (n.r. la Jocurile Olimpice), dacă nu se intersectează cu cele mai importante probe. Voi merge la Jocurile Olimpice şi sunt destul de sigur că am baremul B şi pentru celelalte probe. Sunt destul de sigur că voi putea înota şi la celalalte probe.

Important e să nu te minţi, o să fie greu. Orice probă nouă este foarte grea, pregătiţi-vă mental, eu asta fac. Nimănui nu-i place să piardă, dar nu detest asta. Aş prefera să iau un loc mai jos în clasament, atât timp cât îmi iese o cursă aşa cum îmi doresc eu să îmi iasă„, a declarat David Popovici la tvr.ro.

David Popovici s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Performanță extraordinară pentru campionul român, care a oprit cronometrul la 47,61s.

Reclamă 4 / 0/3

Baremul sub care trebuia să coboare sportivul român era 48,34s, iar David Popovici nu a avut niciun fel de emoție.

Mihai Covaliu, prima reacție după performanța lui David Popovici

Președintele COSR a dezvăluit că înotătorul român este primul sportiv calificat la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Mihai Covaliu a anunţat că, deşi a făcut baremul de calificare, maratonista Delvine Relin Meringor nu are încă dreptul de a concura la Jocurile Olimpice de la Paris.

David este primul sportiv calificat la Jocurile Olimpice. Știu că mai avem o fată de la atletism care a făcut baremul pentru Jocurile Olimpice, dar încă nu are dreptul de a concura. Facem toate demersurile ca și ea să fie calificată la JO, să primească de la federația internațională dreptul de a concura”, a declarat Mihai Covaliu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și