Închide meniul

David Popovici, prima reacție după ce a terminat pe locul 2 cu ștafeta de 4×100: „Este proiectul nostru să calificăm 4 înotători pentru Olimpiada de la Paris!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 21:16 / Actualizat: 8 aprilie 2023, 20:13

David Popovici, prima reacție după ce a terminat pe locul 2 cu ștafeta de 4×100: Este proiectul nostru să calificăm 4 înotători pentru Olimpiada de la Paris!”

David Popovici, prima reacție după ce a câștigat medalia de aur alături de ștafeta de 4x100

David Popovici / Antena Sport

David Popovici a oferit prima reacție după ce a terminat pe locul 2 alături de ștafeta de 4×100. Multiplul campion a declarat că își dorește să se califice împreună cu colegii săi la proba de ștafetă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a cucerit până acum 5 medalii de aur la Campionatul Național de Înot de la Otopeni.

David Popovici, prima reacție după ce a terminat pe locul 2 la ștafeta de 4×100: „Este proiectul nostru să calificăm 4 înotători pentru Olimpiada de la Paris!”

„Acesta este un proiect de-al nostru intern de a califica 4 înotători pentru Olimpiada de la Paris și este în curs de formare acest proiect. Sper că-i motivez pe colegii mei cel puțin la fel de mult cum mă motivează ei pe mine”, a declarat David Popovici după ștafeta de 4×100 de la Otopeni.

David Popovici vrea să studieze psihologia şi a făcut anunţ despre viitorul său: „Aici am specialiştii de care am nevoie”

„Psihologia este un domeniu de care sunt pasionat și probabil că ar fi ceva legat de asta. Dat fiind că vreau să rămân în România, pentru a mă antrena cu aceiași antrenori, avem o chimie extraordinară și sunt convins că nu aș reuși altundeva, chiar dacă poate au infrastructură mai bună. Aici am specialiștii de care am nevoie, cu care mă înțeleg foarte bine, cu care reușim să obținem ceea ce obținem”, a spus David Popovici după ce a devenit campion naţional în proba de 50 de metri fluture.

Acesta a vorbit şi despre obiectul său personal la Campionatul Naţional de înot, dar şi despre modalitatea de a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

„Le pun într-o cutie (n.r. medaliile), nu vreau să le văd, nu îmi place să îmi fie reamintit constant, în fiecare zi și în fiecare moment, despre toate reușitele mele, pentru că le știu și cu cât aud mai mult despre ele cu atât își reduc din impact și din importanță în capul meu.

La aceste Naționale obiectivul meu principal este să mă distrez, ca și până acum, dar, pentru că am ocazia să înot alte procedee și alte distanțe, mă distrez dublu. Merg la Naționale de când eram mic, de la 10 ani, de când făceam exclusiv spate, și vreau să îmi susțin colegii, să ne susținem între noi.

(n.r. despre calificarea la Jocurile Olimpice) Orice se poate, am proba de 100 de metri liber, unde am cele mai multe șanse. Atât că nu este nicio tragedie, sezonul rămâne deschis până în martie 2024, așa că nu e niciun fel de grabă, dacă e să îl fac, super”, a mai spus David Popovici.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și