Închide meniul

David Popovici, prima reacţie după ce s-a calificat în finala la 100 m liber: „Sunt fericit cu timpul. Îmi doresc să iasă bine”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2023, 16:11

David Popovici, prima reacţie după ce s-a calificat în finala la 100 m liber: „Sunt fericit cu timpul. Îmi doresc să iasă bine

David Popovici, prima reacţie după ce s-a calificat în finala de la 100 m liber

David Popovici, după ce s-a calificat în finala de 100 de metri liber / Profimedia

David Popovici, prima reacţie după ce s-a calificat în finala la 100 de metri liber. Campionul mondial de 18 ani va participa joi, de la ora 14:21, în finala probei de 100 de metri liber, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ratat podiumul în proba de 200 de metri liber, David Popovici s-a remontat în cursul zilei de joi, în calificări şi în semifinala probei de 100 de metri. Calificat cu al cincilea timp, Popovici va încerca să îşi apere titlul mondial.

David Popovici, prima reacţie după ce s-a calificat în finala la 100 m liber:

După calificarea în finala probei de 100 de metri liber, David Popovici a oferit primele impresii. Tânărul de 18 ani a reuşit să trească peste dezamăgirea din finala probei de 200 de metri liber, s-a odihnit şi a mâncat bine şi a evitat să vorbească prea mult cu antrenorul său despre locul 4 obţinut marţi.

„Am încercat să dorm pe cât de bine am putut, am mâncat cum trebuie și am încercat să mă odihnesc, programul a fost destul de înghesuit, dar ne descurcăm cu ce avem, nu numai eu am trecut prin programul acesta, ci mai toți competitorii mei.

Nu prea am vorbit nimic (n.r. cu antrenorul) pentru că s-a înțeles de la sine că al meu corp și-a dat shut down. Amândoi suntem conștienți de ce s-a întâmplat, că primele trei bazine au fost foarte bune, iar ultimul, deși este specialitatea mea de obicei, acum pur și simplu nu am fost suficient de antrenat

Reclamă

Sunt fericit cu timpul, era important să mă calific, cred că sunt al cincilea și aste e foarte bine. Finala e mâine. Îmi doresc să iasă bine, să am grijă să o calculez pe cât de bine pot”, a declarat David Popovici, potrivit gsp.ro.

Adversarii de temut ai lui David Popovici din finala probei de 100 de metri liber. Cu cine luptă pentru medalia de aur

David Popovici s-a calificat cu al cincilea timp în finala de la 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot. În a doua semifinală, trei înotători au avut timpi mai buni decât românul de 18 ani.

Cel mai rapid în semifinalele de miercuri a fost Matthew Richards, medaliatul cu aur în proba de 200 de metri liber. Britanicul a încheiat a doua semifinală în 47.47 secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Deasupra lui Popovici au mai fost australianul Kyle Chalmers (47.52) şi chinezul Zhanie Pan (47.61). Pentru prima oară, David Popovici va concura împotriva lui Chalmers în bazin de 50 de metri.

Cei 8 finalişti în proba de 100 de metri liber

  • Matthew Richards (47.47)
  • Kyle Chalmers (47.52)
  • Zhanle Pan (47.61)
  • Nandor Nemeth (47.62)
  • David Popovici (47.66)
  • Jordan Crooks (47.71)
  • Maxime Grousset (47.87)
  • Jack Alexy (48.06)

Finala probei de 100 de metri liber este joi, de la ora 14:21, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și