Închide meniul
EXCLUSIV

David Popovici, reacţie de mare campion după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber. Ce promisiune a făcut

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 19:43

Reclamă
David Popovici, reacţie de mare campion după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber. Ce promisiune a făcut

David Popovici, reacţie de mare campion după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber. Ce promisiune a făcut

David Popovici, la microfonul Antenei 1

David Popovici a avut o reacţie de mare campion după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber, în direct în AntenaPLAY şi Antena Stars. Românul în vârstă de 19 ani a urcat pe podium la Campionatele Europene de înot în bazin scurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a încheiat pe locul 3, cu timpul de 46.05. A avut o revenire fabuloasă pe ultimii metri şi a făcut o cursă magnifică în faţa publicului din Otopeni. Maxime Grousset (45.46) şi Alessandro Miressi (45.51) au cucerit argintul, respectiv bronzul.

David Popovici, reacţie de mare campion după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber

David Popovici le-a făcut o promisiune rivalilor săi înainte de Jocurile Olimpice. Este sigur că va veni şi vremea lui să câştige medalia de aur şi să îi cânte imnul României.

Au fost multe valuri. Asta râdeam şi cu câţiva înotători. Cu cel englez şi cu portughezul. Au fost valuri, dar a fost frumos. A fost o cursă rapidă şi mă bucur că am reuşit să urc pe podium.

E tot ceea ce s-a putut astăzi şi în continuare italianul şi francezul sunt mai buni decât mine. Ei m-au bătut şi la Campionatul Mondial în bazin scurt. Dar din fericire o să mai fie o mulţime de concursuri şi de abia aştept să fiu acolo, în faţa lor, când va veni vremea.

Reclamă

Publicul a fost ca întotdeauna, superb! Adică am spus asta şi ieri, cred că e visul oricărui sportiv să concureze acasă şi să aibă atât de mulţi fani. Mă bucur, sper că şi ieri au plecat oamenii fericiţi, pentru că eu unul am plecat fericit aseară. Chiar dacă nu am reuşit să ating podiumul, am reuşit să am un timp foarte bun de care am fost mulţumit. Ăsta e sportul, uneori câştigi, alteori înveţi! „, a declarat David Popovici în exclusivitate pentru AS.ro.

David Popovici, uluitor pe ultimii 25 de metri

Înainte de ultima întoarcere, David Popovici era abia pe locul 7, dar au urmat 25 de metri incredibili în care campionul nostru şi-a depăşit nu mai puţin de patru adversari şi a obţinut a doua medalie a României la competiţia ce a fost transmisă live în AntenaPLAY.

David Popovici a terminat pe locul trei, fiind depăşit doar de Maxime Grousset şi de Alessandro Miressi, care au câştigat medaliile de aur şi argint la proba de 100 de metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

Popovici, care înainte de ultima lungime de bazin era pe locul 7, a încheiat proba cu timpul 46.05. Aurul continental i-a revenit francezului Maxime Groussei (45.46), iar pe doi s-a clasat italianul Alessandro Miressi (45.51).

David Popovici, locul 4 la proba de 200 de metri liber, la CE de înot în bazin scurt

David Popovici s-a clasat, sâmbătă, pe locul patru în proba de 200 m liber la Campionatul European de înot în bazin scurt, competiţie găzduită de Otopeni. Popovici a fost cronometrat cu timpul 1:41.52.

Pe primul loc a terminat britanicul Matthew Richards (1:41.01), pe doi s-a clasat tot un britanic, James Guy (1:41.12), iar pe trei s-a clasat Danas Rapsys din Lituania (1:41.15).

David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber la ediţia trecută a competiţiei, la Kazan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și