Închide meniul
VIDEO

David Popovici, MEDALIE DE BRONZ în finala de la 100 de metri liber, LIVE VIDEO în AntenaPLAY şi pe Antena Stars

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 19:15

Reclamă
David Popovici, MEDALIE DE BRONZ în finala de la 100 de metri liber, LIVE VIDEO în AntenaPLAY şi pe Antena Stars

David Popovici, atac la AUR în finala de la 100 de metri liber, LIVE VIDEO în AntenaPLAY şi pe Antena Stars

David Popovici, în finala la 100 de metri liber / Profimediaimages

David Popovici a cucerit medalia de bronz în finala de la 100 de metri liber,  de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Cursa românului a putut fi urmărită în direct în AntenaPLAY şi pe Antena Stars.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a ridicat publciul în picioare cu o cursă fabuloasă. Şi-a luat revanşa, după ce a ratat podiumul în finala de la 200 de metri liber.

VEZI AICI FINALA LUI DAVID POPOVICI!

David Popovici, atac la AUR în finala de la 100 de metri liber. Cursa va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY şi pe Antena Stars

Update 19.25: David Popovici, pe locul 3 în finala la 100 de metri liber! Maxime Grousset a câştigat medalia de aur. Argintul i-a revenit italianului Alessandro Miressi.

Reclamă

Update 19.20:  David Popovici a cucerit BRONZUL în finala de la 100 de metri liber! 

Update 19.14: David Popovici a intrat în sală, în uralele publicului!

Update 19.05: În scurt timp începe finala la 100 de metri liber, în care la start este David Popovici!

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a avut cel de-al şaselea timp în semifinale la 100 m liber, 46:48. Înotătorul român a fost devansat de Maxime Grousset (45:63), Alessandro Miressi (45:76), Matthew Richards (46:23), Jacob Whittle (46:38) şi de Nando Nemeth (46:42).

„Regele Nataţiei” păstrează şanse importante la urcarea pe podium şi poate arăta de ce este în stare. Sportivul în vârstă de 19 ani a avut un mesaj pentru fani înaintea finalei. A avut un discurs emoţionant, sâmbătă.

A fost un program foarte încărcat. Acum mi-am dat seama că nici nu am apucat să mă uit la a doua semifinală, dar m-am calificat automat, pentru că am ieşit al doilea din serie. Program foarte încărcat, greu, dar un antrenament foarte bun pentru concursurile ce o să vină şi cele foarte importante pentru mine.

Mă simt bine, mă simt decent. Nu cred că e bine să te simţi prea bine, că după ţi se poate întâmpla ceva rău. Mă simt binişor, decent. Asta e starea mea cea mai bună.

Sunt curios cum o să decurgă proba de mâine, mi-aş fi dorit să fie şi Patrick. Dacă despre mine se zice că sunt tânăr şi mic, el e şi mai mic, şi mai tânăr. Şi e bun, e bun rău de tot”, a spus Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

Andrei Ungur i-a adus României singura medalie de până acum la Europenele de la Otopeni, care sunt LIVE în AntenaPLAY. A cucerit bronzul în proba de 100 de metri spate.

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

După finalul sesiunii de dimineață, de pe data de 10 decembrie, Camelia Potec a dezvăluit faptul că reprezentanții Federației sunt foarte mulțumiți de prestația sportivilor. Președintele a menționat că înotătorii noștri au bătut toate obiectivele stabilite de Federație și speră că, după această competiție, România va avea o echipă cu o experiență mult mai mare.

Reclamă

Suntem foarte fericiți. Avem 8 finale și o medalie, dar încă nu tragem linie. La finalul competiției vom vedea cine a mers bine și cine a mers mai puțin bine. Am mai spus acest lucru, obiectivul Federației și al României era o finală și o medalie.

Este un campionat european de seniori, un bazin de 25 de metri. Am avut 21 de sportivi calificați, înainte aveam foarte puțini. Speram și știam că ne vom depăși obiectivul, sportivii noștri au arătat o formă foarte bună și la campionatele naționale. După sesiunea de seară vom trage linie.

Pot fi surprize, fiecare competiție este diferită. Fiecare sportiv trăiește altfel aceste competiții. Știam că ei vor avea încredere, au fost mulți oameni în tribune. Toți au avut parte de o experiență extraordinară, toți au avut de învățat. Pentru o parte din sportivi au fost curse extraordinare, în timp ce alții mai au multe de învățat. Am avut în echipă și juniori care au făcut performanță, acest lucru ne dă speranță

Începem să conturăm o echipă. Am profitat de această competiție, i-am adus pe cei mici în arena europeană. Am spus că le este mai ușor, pentru că au fost în fața publicului nostru. Ei sunt foarte fericiți, au avut parte de o experiență unică. Și părinții au fost fericiți. Emoțiile au fost pe măsură”, a spus Camelia Potec, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și