Închide meniul

David Popovici a câştigat proba de 100 m liber de la Mare Nostrum! Campionul se pregăteşte intens pentru Europene

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 19:10

Reclamă
David Popovici a câştigat proba de 100 m liber de la Mare Nostrum! Campionul se pregăteşte intens pentru Europene

David Popovici a câştigat proba de 100 m liber de la Mare Nostrum

David Popovici / Profimedia Images

David Popovici a câştigat proba de 100 m liber de la Mare Nostrum, competiţie care se dispută în această perioadă, la Barcelona. Campionul român a triumfat în proba sa preferată, după ce s-a calificat în finală cu al cincilea timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se pregăteşte intens pentru a lua startul la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, care vor fi live în AntenaPLAY, în perioada 17 – 23 iunie.

David Popovici a câştigat proba de 100 m liber de la Mare Nostrum

Update: David Popovici a câştigat proba de 100 de m liber de la Mare Nostrum! Popovici a încheiat proba cu timpul 48.49. Locurile doi şi trei au fost ocupate de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (48.51) şi japonezul Katsuhiro Matsumoto (48.79).

David Popovici cronometrat cu 49.20 secunde, a fost devansat printre alţii de francezul Florent Manaudou (48.78), de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (49.11), campionul mondial de la 200 m liber, şi de italianul Thomas Ceccon (49.15).

Patrick-Sebastian Dinu, al 11-lea în serii cu 49.71 secunde, a prins de asemenea finala la 100 m.

Reclamă
Reclamă

În acest an, David Popovici a obţinut cel mai bun timp la 100 m liber la Naţionalele de la Otopeni (18-21 aprilie), când a câştigat titlul naţional cu 47.86 secunde.

David Popovici se pregăteşte pentru participarea la Europenele de nataţie de la Belgrad (17-23 iunie), unde îşi va apăra titlurile la 100 şi 200 m liber.

David Popovici a câștigat proba de 200m liber din etapa de Mare Nostrum de la Barcelona

David Popovici a câștigat proba de 200m liber din etapa de Mare Nostrum de la Barcelona! Înotătorul român a făcut spectacol la competiția din Spania, acolo unde a stabilit și un record!

Reclamă

Popovici a fost cronometrat cu timpul 1:44.74 în proba de 200m liber, astfel stabilind un nou record al competiţiei.

Pe locul 2 în proba din cadrul circuitului Mare Nostrum s-a clasat sud-coreeanul Sunwoo Hwang (1:45.68), iar pe trei a terminat japonezul Katsuhiro Matsumoto (1:46.09), notează news.ro.

De asemenea, David Popovici va participa și la Campionatele Europene de Înot. Delegaţia României pentru Europene va fi formată din 7 sportivi, care vor fi conduşi de patru antrenori. Competiţia va avea loc în perioada 17-23 iunie şi va fi transmisă live în AntenaPLAY.

Cel mai important component al delegaţiei noastre este evident Popovici, care a ales să meargă la Europenele de la Belgrad, pentru a se şi pregăti pentru Jocurile Olimpice, unde speră să fie în formă maximă pentru a trage la medalii.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes 1-1. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și