Închide meniul
UPDATE

David Popovici și Sebastian Dinu s-au calificat în finala probei de 100 de metri liber, la Campionatul Mondial de nataţie de juniori din Peru

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2022, 2:45

David Popovici și Sebastian Dinu s-au calificat în finala probei de 100 de metri liber, la Campionatul Mondial de nataţie de juniori din Peru

David Popovici, o nouă cursă fantastică la Campionatul Mondial de nataţie de juniori din Peru

David Popovici este supranumit ”Regele Natației” / Profimedia

  • David Popovici și Sebastian Dinu s-au calificat s-a calificat in finala probei de 100 de metri liber
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

David Popovici și Sebastian Dinu s-au calificat s-a calificat in finala probei de 100 de metri liber, la Campionatul Mondial de nataţie de juniori din Peru. David Popovici a câştigat fără emoţii semifinala din care a făcut parte. De cealaltă parte, Sebastian Dinu s-a clasat al doilea în seria lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa cum era de așteptat, Davoid Popovici a obținut cel mai bun timp. De cealaltă parte, Sebastian Dinu a obținut al 5-lea timp din semifinale.

David Popovici și Sebastian Dinu s-au calificat în finala probei de 100 de metri liber

„CAMPIONATUL MONDIAL DE JUNIORI LIMA 2022. David Popovici și Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala de la 100 m liber!

Reclamă

Prima veste bună de la Peru din această noapte ne-o dau David Popovici și Patrick Sebastian Dinu, care s-au calificat împreună în finala probei de 100 m liber. După o semifinală fără emoții, David a ajuns în finală cu cel mai bun timp din semifinale: 48.17 s.

În aceiași probă, și tot fără mari emoții, Patrick Sebastian Dinu a trecut de semifinale. Timp său din semifinale a fost de 50.22 secunde„, a anunțat Federația Română de Natație și Pentatlon.

Reclamă

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 de metri liber

În semifinale s-a calificat şi Patrick Dinu, cu timpul de 50.31 secunde. David Popovici este marele favorit al probei, acesta fiind şi deţinătorul recordului mondial, pe care l-a stabilit la Campionatul European de la Roma.

Acolo, David Popovici a terminat cursa de 100 metri liber cu timpul de 46.86 de secunde.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a anunțat ce obiectiv uriaș și-a trasat după ce a doborât recordul mondial de la 100 de metri liber

David Popovici a anunțat ce obiectiv uriaș și-a trasat după ce a doborât recordul mondial de la 100 de metri liber, la Campioanatele Europene de Natație de la Roma.

David Popovici a stabilit un nou record mondial în proba de 100 de metri liber: 46,86 de secunde. În momentul în care a văzut ce timp a scos, David Popovici s-a bucurat nebuneşte în bazin. Apoi, a vorbit despre noul obiectiv setat.

”Am vrut să înot cât de tare pot şi asta am făcut. O fantezie acum ar putea fi să ajung sub 46 de secunde. Adam Peaty este un pionier în termeni de obiective fixate şi atinse. Multe au părut SF, dar nu şi pentru el.

Am avut emoţii, bineînţeles, dar am ştiut că băieţii sunt mai speriaţi de mine decât sunt eu de ei. Înotul nu e foarte popular la noi în ţară, dar cred că de acum va deveni mult mai interesant de privit pentru români”, a spus David Popovici, pentru BBC.

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât! Suma este surprinzătoare

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât. Suma este una surprinzătoare, având în vedere dimensiunea performanţei obţinute de David Popovici.

David Popovici a scris istorie în nataţia mondială, după ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber. Liga Europeană de nataţie îl va recompensa financiar pe David Popovici pentru această performanţă.

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber. Acesta a stabilit un nou record în finala de la Campionatul European de la Roma. Pentru această performanţă, Liga Europeană de nataţie îi va da 10 mii de euro. La această sumă se adaugă şi premiul pentru cele două medalii: 4.000 de euro. De asemenea, premiul pentru recodul european este de 5.000 de euro.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 29 mart., 19:17
David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice: „Povestea nu este corectă”! Ce l-a deranjat pe dublul campion mondial
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber