Închide meniul

David Popovici şi-a setat obiectivul, înainte de Campionatele Mondiale de Înot: „Vreau să rămân cu picioarele pe pământ!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 22:21

Reclamă
David Popovici şi-a setat obiectivul, înainte de Campionatele Mondiale de Înot: „Vreau să rămân cu picioarele pe pământ!

David Popovici şi-a setat obiectivul, înainte de Campionetele Mondiale

David Popovici este dublu campion mondial și european / Profimedia

David Popovici şi-a setat obiectivul înainte de a lua startul la Campionatele Mondiale de Înot pentru seniori de la Fukuoka. Campionul român susţine că îşi doreşte să se antreneze foarte bine, pentru a obţine rezultate notabile la competiţia care se va desfăşura la sfârşitul lunii viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Mondialele de Înot, competiţie care se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia.

David Popovici şi-a setat obiectivul, înainte de Campionatele Mondiale

David Popovici a dezvăluit că îşi doreşte să rămână cu picioarele pe pământ, înaintea oricărei competiţii la care ia startul. Acesta a dezvăluit că viaţa sa s-a schimbat enorm, şi încearcă să se adapteze.

„Încerc să mă adaptez la noua mea viață, la care dacă te uiți din afară pare că nu s-a schimbat. Vreau să fiu același înotător, să nu uit de ce m-am apucat de acest sport. E un proces continuu, acela de a rămâne cu picioarele pe pământ. Înotul este în continuare pasiunea mea și tot ce vreau să fac, dar e important să nu te obsedeze un singur lucru în viață”, a spus David Popovici, în cadrul podcast-ului lui Brett Hawke.

Totodată, sportivul român susţine că obiectivul său la Campionatele Mondiale este acela de a face o cursă curată, iar timpul, susţine el, va fi un bonus.

Reclamă

„Ne antrenăm mult pentru eficiență în loc de forță brută. Trebuie să compensez cumva că sunt mai filiform. Muncim mult la elementele tehnice. Secretul este să găsești un echilibru, să nu te supraantrenezi sau să te subantrenezi, să găsești un ritm în care să muncești și să uiți de tot ce te înconjoară și, la un moment dat, te vei surprinde cu o performanță extraordinară.

Obiectivul este să înot bine, să fac o cursă curată, dacă fac asta e o cursă rapidă, iar timpul e doar un bonus. În plus, trebuie să prind o zi bună, antrenamentul e făcut, e nevoie de niște mese bune, să am grijă de mine, să dorm bine și să fiu sigur că nu mă ajung nervii. E nevoie de cap liber și o minte limpede”, a mai spus David Popovici, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

David Popovici, despre Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici a dezvăluit că marele său vis este de a deveni campion olimpic. Acesta susţine că îşi doreşte acest lucru încă de când avea zece ani, şi va putea să obţină această performanţă la Olimpiada de la Paris, de anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul este să înot bine, să fac o cursă curată, dacă fac asta e o cursă rapidă, iar timpul e doar un bonus. În plus, trebuie să prind o zi bună, antrenamentul e făcut, e nevoie de niște mese bune, să am grijă de mine, să dorm bine și să fiu sigur că nu mă ajung nervii. E nevoie de cap liber și o minte limpede”, a mai spus David Popovici, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai Vezi toate știrile
Citește și