Închide meniul

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 400 de metri liber! Vlad Stancu, pe locul secund la proba din cadrul Campionatului Național de Înot

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 19:07 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 20:30

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 400 de metri liber! Vlad Stancu, pe locul secund la proba din cadrul Campionatului Național de Înot

David Popovici, pregătit să ia startul la Campionatele Mondiale de la Fukuoka

David Popovici / Profimedia

  • David Popovici va participa în finala probei de 400 metri liber, LIVE TEXT, de la 19:10
  • Vlad Stancu este favoritul probei din cadrul Campionatul Național de Înot

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 400 de metri liber! Campionul român a plecat excelent și a reușit să se mențină în față pe tot parcursul probei. Vlad Stancu, cel care era considerat favorit, a terminat pe locul secund întrecerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, David Popovici a obținut 4 medalii de aur la Campionatele Naționale de Natație de la Otopeni.

Reclamă

START în finala probei de 400 metri liber!

Update: Înotătorii se pregătesc să intre în bazin!

Reclamă

Înotătorul român a reușit să cucerească medaliile de aur la 50 metri liber, 50 metri spate și 50 metri fluture. Următoarea pe listă este medalia de aur de la 400 de metri liber.

David Popovici va avea o misiune complicată. Vlad Stancu este favorit, el reușind să obțină cel mai bun timp în calificările care au avut loc dimineață.

David Popovici vrea să studieze psihologia şi a făcut anunţ despre viitorul său: „Aici am specialiştii de care am nevoie”

„Psihologia este un domeniu de care sunt pasionat și probabil că ar fi ceva legat de asta. Dat fiind că vreau să rămân în România, pentru a mă antrena cu aceiași antrenori, avem o chimie extraordinară și sunt convins că nu aș reuși altundeva, chiar dacă poate au infrastructură mai bună. Aici am specialiștii de care am nevoie, cu care mă înțeleg foarte bine, cu care reușim să obținem ceea ce obținem”, a spus David Popovici după ce a devenit campion naţional în proba de 50 de metri fluture.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a vorbit şi despre obiectul său personal la Campionatul Naţional de înot, dar şi despre modalitatea de a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Le pun într-o cutie (n.r. medaliile), nu vreau să le văd, nu îmi place să îmi fie reamintit constant, în fiecare zi și în fiecare moment, despre toate reușitele mele, pentru că le știu și cu cât aud mai mult despre ele cu atât își reduc din impact și din importanță în capul meu.

La aceste Naționale obiectivul meu principal este să mă distrez, ca și până acum, dar, pentru că am ocazia să înot alte procedee și alte distanțe, mă distrez dublu. Merg la Naționale de când eram mic, de la 10 ani, de când făceam exclusiv spate, și vreau să îmi susțin colegii, să ne susținem între noi.

(n.r. despre calificarea la Jocurile Olimpice) Orice se poate, am proba de 100 de metri liber, unde am cele mai multe șanse. Atât că nu este nicio tragedie, sezonul rămâne deschis până în martie 2024, așa că nu e niciun fel de grabă, dacă e să îl fac, super”, a mai spus David Popovici.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie