Închide meniul

Decizia luată de David Popovici, confirmată înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2023, 9:17

Reclamă
Decizia luată de David Popovici, confirmată înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Decizia luată de David Popovici, confirmată înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

David Popovici, înaintea unei probe - Getty Images

Decizia luată de David Popovici, de a nu participa la Campionatele Mondiale din 2024, de la Doha (2-18 februarie), a fost confirmată şi de Camelia Potec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivul de doar 19 ani va fi însă unul dintre starurile de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni. Campionul nostru va participa la cel puţin două probe, 100 şi 200 de metri liber, existând posibilitatea de a concura şi la o ştafetă. Competiţia e live în AntenaPLAY, în perioada 5-10 decembrie.

Decizia luată de David Popovici, confirmată înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Şefa înotului din România a confirmat ceea ce anunţase cu o lună în urmă şi antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu. Pentru David, înainte de Jocurile Olimpice 2024, va mai urma o competiţie, pe care echipa sa nu a ales-o încă.

„David a spus că nu va participa la anul la mondialele din luna februarie şi a preferat să participe la acest European, chiar dacă vorbim de condiţii diferite, bazin lung – bazin scurt”, a spus Camelia Potec.

Camelia Potec are aşteptări uriaşe de la David Popovici

Camelia Potec are aşteptări uriaşe de la David Popovici. Potec este convinsă că săptămâna viitoare va fi una a recordurilor pentru, la Otopeni!

Reclamă

„Obiectivul Federaţiei noastre este câştigarea unei medalii. Ne dorim să vedem recorduri europene, recorduri mondiale bătute în acest bazin de la Otopeni„, a precizat Potec.

Spre deosebire de Campionatele Naţionale de Înot în bazin scurt, care s-au desfăşurat tot în bazinul de la Otopeni, David Popovici nu va lua startul în proba de 50 de metri liber. La Naţionalele de Înot în bazin scurt David Popovici a cucerit medalia de aur la 100, 200 şi 50 de metri liber.

„(n.r.: probele la care va participa David Popovici) 100, 200, la ştafetă încă nu se ştie. Ne dorim să avem ştafetă, în funcţie de programul sportivilor se va decide la ce ştafete vom participa. Este evident că la ştafete nu avem şanse la medalii”, a declarat, în conferinţa de presă, secretarul general al Federaţiei Române de Natație și Pentatlon Modern, Matei Giurcăneanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și