Închide meniul
EXCLUSIV

Camelia Potec are aşteptări uriaşe de la David Popovici la Campionatele Europene de la Otopeni! Competiţia este în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2023, 0:28

Reclamă
Camelia Potec are aşteptări uriaşe de la David Popovici la Campionatele Europene de la Otopeni! Competiţia este în AntenaPLAY

Camelia Potec are aşteptări uriaşe de la David Popovici la Campionatele Europene de la Otopeni

Camelia Potec, în timpul unui interviu / AS.ro

Camelia Potec are aşteptări uriaşe de la David Popovici. Şefa înotului din România este convinsă că săptămâna viitoare va fi una a recordurilor pentru, la Otopeni! David Popovici înoată la Europeanul din România, în probele lui preferate. Cea mai tare competiţie de înot de la noi e în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec a născut acum o lună, dar s-a întors la treabă pentru Campionatul European de la Otopeni. Două fete are Potec.

Camelia Potec are aşteptări uriaşe de la David Popovici

Cea mică este înţelegătoare… cea mare, chiar dacă este un pic geloasă, este şi ea înţelegătoare. Merge şi la grădiniţă, ceea ce ne ajută foarte mult.

Eu îmi doresc să fiu şi o mamă bună, dar şi un preşedinte la fel de dedicat ca până acum„, a declarat Camelia Potec la AntenaSport.

Toată România va fi cu ochii pe David Popovici, care va înota la 100 şi 200 de metri. Europeanul se vede în direct în AntenaPLAY, din 5 pâna în 10 decembrie, iar toate cursele starului Popovici vor fi în direct şi pe AntenaStars.

Reclamă

Obiectivul Federaţiei noastre este câştigarea unei medalii. Ne dorim să vedem recorduri europene, recorduri mondiale bătute în acest bazin de la Otopeni„, a precizat Potec.

Probele la care va participa David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Spre deosebire de Campionatele Naţionale de Înot în bazin scurt, care s-au desfăşurat tot în bazinul de la Otopeni, David Popovici nu va lua startul în proba de 50 de metri liber. La Naţionalele de Înot în bazin scurt David Popovici a cucerit medalia de aur la 100, 200 şi 50 de metri liber.

(n.r.: probele la care va participa David Popovici) 100, 200, la ştafetă încă nu se ştie. Ne dorim să avem ştafetă, în funcţie de programul sportivilor se va decide la ce ştafete vom participa. Este evident că la ştafete nu avem şanse la medalii”, a declarat, în conferinţa de presă, secretarul general al Federaţiei Române de Natație și Pentatlon Modern, Matei Giurcăneanu.

Reclamă 4 / 0/3

Matt Richards abia aşteaptă reîntâlnirea cu David Popovici, la Campionatele Europene de la Otopeni. Campion mondial la proba de 200 de metri liber de la Fukuoka, Richards a prefaţat competiţia care va avea loc la Otopeni.

Matt Richards iubeşte întrecerile în bazinul scurt, iar la Otopeni va avea şansa de a se întrece cu mai multe nume importante în acest tip de competiţie.

Întotdeauna mi-a plăcut să înot în bazin scurt, anul trecut am participat la unele concursuri mai mici, în Anglia şi Scoţia, dar nu am fost la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt. Așa că nu am avut ocazia să mă întrec cu numele importante din acest sport pe o scenă mare.

Aşa că de-abia aștept să văd cum va fi anul acesta să mă întrec în bazin scurt împotriva unor înotători precum David sau Maxime Grousset, dar și a celor din țara mea”, a declarat Matt Richards, potrivit len.eu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și