Închide meniul

Eduard Novak, reacţie după prestaţia de vis a României la Campionatul Mondial de Juniori: „Performanţele nu sunt întâmplări”

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 10:58 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 18:46

Reclamă
Eduard Novak, reacţie după prestaţia de vis a României la Campionatul Mondial de Juniori: „Performanţele nu sunt întâmplări

Eduard Novak, reacţie după prestaţia de vis a României la Campionatul Mondial de Juniori

Echipa mixtă a României de ştafetă 4x100

Eduard Novak a lăudat prestaţia României la Campionatul Mondial de juniori de la Lima, acolo unde tricolorii s-au clasat pe 4 în ierarhia pe medalii. David Popovici a fost numărul 1, cu 3 medalii de aur şi una de argint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima zi a concursului, Bianca Costea a devenit mica regină la 50 de metri liber şi ne-a adus al patrulea aur la competiţia din Peru.

Eduard Novak a lăudat prestaţia României la Campionatul Mondial de juniori de la Lima

„Nataţia românească a încheiat Mondialele pentru juniori de la Lima cu 8 medalii: 4 de aur, 2 de argint şi 2 de bronz. David Popovici şi Bianca Costea au mai adus câte un aur, Vlad Stancu a cucerit bronzul!

Alături de ei, Patrick Sebastian Dinu, Rebecca Diaconescu, dar şi ceilalţi componenţi ai lotului naţional de juniori, sunt nume de care vom auzi foarte des în următorii ani! Ei toţi sunt dovada că performanţele tot mai strălucitoare din ultima vreme, în acest sport, nu sunt întâmplări, ci rezultatul unei construcţii solide, a muncii şi devotamentului unei echipe incredibile.

Felicitări sportivilor, suntem mândri de voi! Felicitări antrenorilor care au făcut nataţia românească să renască! Felicitări federaţiei pentru un management de succes!”, a scris Novak, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

Locul impresionant ocupat de România în clasamentul medaliilor obţinute la Campionatul Mondial de juniori

Locul ocupat de România în clasamentul medaliilor obţinute la Campionatul Mondial de juniori de la Lima este unul impresionant. Tricolorii au obţinut un total de opt medalii, dintre care patru au fost de aur.

Astfel, în urma performanţelor menţionate mai sus, România a terminat competiţia din Peru pe locul 4, fiind depăşită doar de Japonia, Ungaria şi Polonia. David Popovici a fost motorul delegaţiei române, cu 3 medalii de aur adjudecate.

El s-a impus la 100 şi 200 de metri liber, dar şi în proba de ştafetă 4×100, unde a stabilit şi un nou record al competiţiei. Bianca Costea a devenit regina probei 50 m liber, la care a luat un aur uriaş.

Reclamă

Celelalte patru medalii au venit de la Vlad Stancu, argint la 400 metri liber şi bronz la 800 şi 1500 metri liber şi de la ştafeta mixtă de 4×100 metri liber.

Reacţia Cameliei Potec după cele 8 medalii de la Lima

„Da, pot spune că per ansamblu sunt mulțumită. Mai sunt însă și unele neîmpliniri. Mă refer aici la acei sportivi care au plecat cu un obiectiv pe care nu l-au îndeplinit până la capăt.

Ar fi incorect pentru mine să nominalizez acum pe cineva, deoarece, anul competițional nu s-a încheiat. Mai avem Mondialele în bazin scurt. Abia după aceea vom putea trage linie și să facem o analiză clară.

Ce s-a realizat și ceea ce nu s-a realizat până acum. Singura excepție este David Popovici, care si-a dus la îndeplinire toate obiectivele propuse”, a spus Camelia Potec, citată de prosport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și