Închide meniul

„Eşti o forţă, nimic nu-ţi stă în cale!” Prima reacţie după performanţa colosală a lui David Popovici: „A uluit o lume întreagă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2022, 20:17 / Actualizat: 19 februarie 2024, 16:45

„Eşti o forţă, nimic nu-ţi stă în cale! Prima reacţie după performanţa colosală a lui David Popovici: „A uluit o lume întreagă!

David Popovici a devenit campion european la 200 demetri liber

Profimedia

  • David Popovici a devenit campion european şi la 200 de metri liber
  • Mesajul lui Lucian Bode

Prima reacţie după performanţa colosală a lui David Popovici: „Eşti o forţă, nimic nu-ţi stă în cale!” David Popovici a scris din nou istorie la Campionatul European de nataţie de la Roma. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a fost primul politician român care a reacţionat după o nouă cursă fenomenală a lui Popovici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Bode a scris că sportivul de la CS Dinamo este o forţă, căruia nu-i stă nimic în cale.

Lucian Bode, prima reacţie după performanţa colosală a lui David Popovici care a devenit campion european şi la 200 de metri liber

Formidabil! Un nou record şi o nouă medalie de aur câştigată de românul David Popovici, la Roma, la proba de 200 m liber.

Reclamă

O cursă incredibilă a înotătorului minune de la CS Dinamo care în aceste zile a uluit o Europă şi o lume întreagă cu talentul lui. Felicitări, David! Urmează-ţi visul cu aceeaşi perseverenţă! Eşti o forţă, nimic nu îţi stă în cale!„, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Presa internațională, la picioarele lui David Popovici

Presa din internațională a reacționat după ce David Popovici a cucerit medalia de aur și în proba de 200 de metri liber, la Campionatul European de natație de la Roma.

Reclamă

Luni, David Popovici a devenit campion european și în proba de 200 de metri liber, după ce sâmbătă a luat aurul în proba regină a natației, 100 de metri liber.

Minunea din România, David Popovici, a devenit campion european la 200 metri liber, cu al treilea timp din istorie. Popovici şi-a dublat titlurile la Roma, după cel de la 100 metri liber. Doar germanul Paul Biedermann, recordmanul mondial, şi legenda americană Michael Phelps  au înotat mai repede înaintea românului. Popovici continuă să sfideze limitele timpului,” scrie Le Figaro.

Gazzetta dello Sport remarcă faptul că Popovici „a dominat la 200 metri liber, după ce s-a impus şi la 100 metri liber”.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia Europeană de Nataţie (LEN) a scris că David Popovici „a „comis-o” din nou şi a reuşit un nou record al competiţiei la 200 metri liber”

„David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 m liber. Și a stabilit trei noi recorduri ale probei! Fantastică seară pentru România! Fantastică seară pentru sportul din țara noastră! Fantastică seară pentru înotul românesc!

David Popovici a impresionat din nou la Roma! Sportivul român a cucerit în această seară medalia de aur și în proba de 200 m liber, la Campionatul European de natație seniori de la Roma.

Timpul său din finala de azi: 1:42.97 min. – la doar 0:00.97 min. de recordul mondial de seniori. Totuși, timpul său din această seară reprezintă un nou record mondial și european de juniori, dar și un nou record al competiției!

După ce a făcut dubla 100 m – 200 m liber la Campionatul Mondial de la Budapesta, David a reușit același lucru și la Europenele de la Roma. Cel mai bun înotător din lume în aceste două probe este un român, iar numele lui a ajuns cunoscut de o plantă întreagă: DAVID POPOVICI!
Iar elevul antrenorului Adrian Rădulescu nu și-a încheiat evoluția la Roma. Miercuri, 17 august, David la lua startul și în proba de 400 m liber. FELICITĂRI DAVID! FELICITĂRI ADRIAN! HAI ROMÂNIA!”, a scris FRNPM, pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie