Închide meniul

Gigi Becali, lăsat fără cuvinte de David Popovici: „Asta m-a impresionat!”. Replica dublului campion mondial care l-a fermecat pe patronul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 8:19

Gigi Becali, lăsat fără cuvinte de David Popovici: „Asta m-a impresionat!. Replica dublului campion mondial care l-a fermecat pe patronul FCSB

David Popivici l-a impresionat complet pe Gigi Becali

David Popovici a devenit dublu campion mondial la natație / Colaj Profimedia, Hepta

Gigi Becali a fost lăsat fără cuvinte de David Popovici, noul campion al României. Sportivul de 17 ani a scris istorie în natația mondială după ce a câștigat aurul atât la proba de 200 metri liber, cât și la 100 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă acum se poate lăuda cu supranumele de „rege” al natației, David Popovici rămâne modest. Înotătorul român l-a impresionat cu discursul său umil pe Gigi Becali, iar patronul FCSB n-a ezitat să-și exprime aprecierea uriașă.

Gigi Becali, lăsat fără cuvinte de David Popovici: „I-a dat Dumnezeu charismă!”

Patronul FCSB este de părere că divinitatea l-a ajutat pe Popovici să ajungă în vârful natației mondiale și, în același timp, să rămână cu picioarele pe pământ.

Latifundiarul din Pipera s-a declarat complet impresionat de o anumită replică spusă de David după ce a devenit dublu campion mondial:

„Am zis David şi Goliat. I-a dat Dumnezeu charismă şi gata. Pe mine ştii ce mă impresionează? I-a dat har, dar mă impresionează cum vorbeşte el la 17 ani. A spus că e doar un băiat care înoată repede… acum ce să mai spun?”, a pus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

David Popovici a revenit duminică seară în România și a fost așteptat cu covorul roșu la aeroportul Henri Coandă. Ulterior, în cursul zilei de luni, campionul nostru a fost invitat de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria, pentru a-l felicita și a-i înmâna cecul de 200.000 de euro.

David Popovici, întâmpinat de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria

Şeful Executivului i-a strâns mâna și l-a felicitat pentru performanţele extraordinare obţinute la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

De asemenea, prim-ministrul a transmis mulţumiri şi aprecieri antrenorilor şi părinţilor lui David Popovici, care au ghidat şi susţinut cariera tânărului sportiv.

Reclamă 4 / 0/3

”M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toţi mândri. L-am sfătuit să rămână acelaşi om cu obiectivele sale, cu disponibilitate la eforturi pentru că drumul lui va fi de acum înainte mai lung şi mai greu.

Seriozitatea, dorinţa de a performa, dedicarea, dar şi pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generaţie, care are nevoie de astfel de exemple pentru a avea deplină încredere în viitor. David Popovici este purtătorul de stindard al acestei generaţii şi sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanţa obţinută se va produce un declic în sportul românesc”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, citat de news.ro.

David Popovici va încasa cu 1 milion de lei după ce a scris istorie în natația mondială

Guvernul a aprobat astăzi hotărârea prin care David Popovici va fi premiat cu 1 milion de lei, aproximativ 200.000 de euro, suma netă, pentru rezultatele excepţionale obţinute la Campionatul Mondial de Nataţie.

David Popovici este primul sportiv care în ultimii 49 de ani a obţinut titlul mondial concomitent în probele de 100 şi 200 metri liberi, la campionatele mondiale. De asemenea, sportivul român a doborât recordurile mondiale de juniori atât în proba de 200 de metri liber, cât şi în proba de 100 de metri liber.

La întâlnirea de la Palatul Victoria au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consilierul onorific Gică Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, secretarul general al FRNPM, Matei Giurcănean și tatăl sportivului, Mihai Popovici.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și