Închide meniul

Gică Popescu, mesaj superb pentru omul din spatele succesului lui David Popovici: “Și el e campion mondial!”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iunie 2022, 18:48

Gică Popescu, mesaj superb pentru omul din spatele succesului lui David Popovici: “Și el e campion mondial!”

David Popovici, primire de gală la Palatul Victoria

David Popivici, alături de Gică Popescu și Adrian Rădulescu / Facebook Gică Popescu

  • Gică Popescu, mesaj superb pentru omul din spatele succesului lui David Popovici
  • Fostul mare fundaș, plecăciune în fața antrenorului Adrian Rădulescu

Gică Popescu a transmis un mesaj superb pentru Adrian Rădulescu, omul din spatele succesului lui David Popovici. Fostul mare fotbalist al României a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului lui David și l-a caracterizat și pe el drept “un campion mondial”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a revenit în România duminică seara ca un erou național, după ce a devenit campion mondial la probele de 200 metri liber și 100 metri liber, la Budapesta.

Gică Popescu, mesaj superb pentru Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a primit, luni, la Palatul Victoria, pe campionul mondial la înot David Popovici, alături de antrenorul său, Adrian Rădulescu. La evenimentul special de la București a participat și Gică Popescu, în calitate de consilier onorific.

Reclamă

La finalul întâlnirii, fostul mare fundaș din “Generația de Aur” a naționalei României a postat un mesaj minunat pentru David Popovici și antrenorul său.

Popescu îl consideră și pe Adrian Rădulescu un adevărat campion datorită eforturilor uriașe depuse în evoluția fabuloasă a tânărului sportiv, devenit “Regele natației”:

Reclamă

“Azi, cu doi campioni. Cu David Popovici și cu antrenorul său, Adrian Rădulescu, în opinia mea și el campion mondial”, a scris Gică Popescu, pe contul de Facebook.

David Popovici, întâmpinat de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a primit, luni, la Palatul Victoria, pe campionul mondial la înot David Popovici. Şeful Executivului i-a strâns mâna și l-a felicitat pentru performanţele extraordinare obţinute la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

De asemenea, prim-ministrul a transmis mulţumiri şi aprecieri antrenorilor şi părinţilor lui David Popovici, care au ghidat şi susţinut cariera tânărului sportiv.

Reclamă 4 / 0/3

”M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toţi mândri. L-am sfătuit să rămână acelaşi om cu obiectivele sale, cu disponibilitate la eforturi pentru că drumul lui va fi de acum înainte mai lung şi mai greu.

Seriozitatea, dorinţa de a performa, dedicarea, dar şi pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generaţie, care are nevoie de astfel de exemple pentru a avea deplină încredere în viitor. David Popovici este purtătorul de stindard al acestei generaţii şi sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanţa obţinută se va produce un declic în sportul românesc”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, citat de news.ro.

David Popovici va încasa cu 1 milion de lei după ce a scris istorie în natația mondială

Guvernul a aprobat astăzi hotărârea prin care David Popovici va fi premiat cu 1 milion de lei, aproximativ 200.000 de euro, suma netă, pentru rezultatele excepţionale obţinute la Campionatul Mondial de Nataţie.

David Popovici este primul sportiv care în ultimii 49 de ani a obţinut titlul mondial concomitent în probele de 100 şi 200 metri liberi, la campionatele mondiale. De asemenea, sportivul român a doborât recordurile mondiale de juniori atât în proba de 200 de metri liber, cât şi în proba de 100 de metri liber.

La întâlnirea de la Palatul Victoria au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consilierul onorific Gică Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, secretarul general al FRNPM, Matei Giurcănean și tatăl sportivului, Mihai Popovici.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie