Închide meniul
EXCLUSIV

Ilie Năstase, după ce David Popovici a încheiat pe locul 6 finala de la 100 de metri liber: „Trebuie să rămână acelaşi!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 15:03

Reclamă
Ilie Năstase, după ce David Popovici a încheiat pe locul 6 finala de la 100 de metri liber: „Trebuie să rămână acelaşi!

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce David Popovici a încheiat pe locul 6 finala de la 100 de metri liber

David Popovici, în timpul unei probe/ Profimedia

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce David Popovici a încheiat pe locul 6 finala la 100 de metri liber, nu a întârziat să apară. Fostul tenismen susţine că David trebuie să rămână în continuare concentrat pe ce trebuie să facă, deoarece în sport există mereu fluctuaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a încheiat pe 6 finala probei de 100 de metri, de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Kyle Chalmers a luat medalia de aur, în proba care a fost în direct în AntenaPLAY şi pe Antena 1.

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce David Popovici a încheiat pe locul 6 finala de la 100 de metri liber

Ilie Năstase a declarat că David Popovici probabil a resimţit oboseala acestui an, la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Fostul lider ATP s-a declarat convins de faptul că David a dat totul în finala de la 100 de metri liber, şi trebuie să rămână concentrat în continuare pe ceea ce are de făcut.

În privinţa Olimpiadei de anul viitor, de la Paris, Ilie Năstase nu-şi face griji. Acesta susţine că fiecare probă este diferită pentru David Popovici.

„În sport mai sunt şi contra-performanţe. Alţii sunt mai buni. Nu am ce să comentez. La noi, când câştigi, se uită…le aducem aminte doar pe alea pe care nu le-am câştigat. Poate să piardă, e obosit probabil.

Reclamă

El trebuie să fie acelaşi, chiar dacă uneori nu câştigă. Ce să-i spunem? El ştie mai bine, vrea să câştige fiecare cursă, dar nu ştiu dacă e posibil. Să-l lăsăm să-şi vadă de treaba lui.

Fiecare cursă e diferită, nu-mi fac probleme pentru Olimpiadă”, a declarat Ilie Năstase, exclusiv pentru AntenaSport.

David Popovici, fără medalie la Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici se întoarce în țară fără medalie de la Campionatele Mondiale de Înot. A fost sub așteptări în finala de la 100 de metri liber, care a putut fi urmărită în direct în AntenaPLAY și pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici, cel care deţine recordul mondial la această probă, s-a calificat cu al 5-lea timp în finală. Era văzut de bookmakeri cu a treia șansă la urcarea pe prima treaptă a podiumului.

Românul în vârstă de 18 ani a intrat, în sală, în uralele fanilor și a fost repartizat pe culoarul al doilea. David Popovici încerca să își ia revanșa pentru ceea ce s-a întâmplat în finala de la 200 de metri liber, în care a fost depășit pe ultimii metri și a încheiat pe locul 4.

De această dată, David Popovici nu a mai avut acel start fulminant și a întors al treilea după prima lungime de bazin. A fost depășit de americanul Jack Alexy și de francezul Maxime Grousset.

Chiar dacă a forțat revenirea, Popovici a încheiat abia pe pe locul 6 cei 100 de metri. Cursa a fost câștigată de australianul Kyle Chalmers, care a reușit timpul de 47:15. Noul campion mondial a fost urmat de Jack Alexy, care a cucerit argintul cu 47:31. Podiumul a fost completat de Goussett, cu 47.42.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și