Închide meniul
Video

Imagini fabuloase cu David Popovici şi cel mai tânăr fan al său: „Pot să văd câtă putere ai?”. Gest de mare campion al puştiului minune al nataţiei româneşti!

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2022, 18:27

Imagini fabuloase cu David Popovici şi cel mai tânăr fan al său: "Pot să văd câtă putere ai?"

David Popovici şi cel mai tânăr fan / Antena Sport

  • David Popovici, moment amuzant după calificarea în finala la 100 de metri liber
  • Ce i-a cerut cel mai tânăr fan

Imagini fabuloase cu David Popovici şi cel mai tânăr fan al său după semifinala probei de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Otopeni. Puştiul minune al nataţiei româneşti a obţinut cel mai bun timp şi se va lupta pentru cea de-a patra medalie de aur la această ediţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ieşit din bazin, Popovici s-a îndreptat spre flash-interviu, acolo unde a fost aşteptat şi de cel mai tânăr fan pe care îl are. Acesta şi-a dorit să vadă cât de puternic este multiplul campion mondial şi european.

Imagini fabuloase cu David Popovici şi cel mai tânăr fan al său

Copil: „Bravo, pot să văd câtă putere ai?”
David Popovici: „Ia! Pune mâna aici”

Reclamă

Au urmat alte momente emoţionante după declaraţiile oferite de înotătorul momentului. „Ia încordează-te şi tu„, a glumit Popovici după ce a făcut poză cu fanul său.

Copil: „Zici că eşti Hulk!”

Reclamă

David Popovici: „Hulk e mai mare şi mai puternic!”

(Reporter: Cum e să fii pe buzele tuturor copiilor?) Foarte frumos, nu am ce să zic. E un sentiment foarte frumos să ştiu că îi inspir şi că mulţi vor să devină ca mine şi că am deveni idolul lor.

Sunt foarte mulţi străini care au venit să mă vadă, români care au venit din toate colţurile ţării şi apreciez foarte mult că au bătut tot acest drum să mă urmearească şi să se lase cuprinşi de euforia asta a sportului„, a precizat David Popovici.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a obținut până acum trei medalii de aur și una de argint la Europenele de juniori de la Otopeni.

David Popovici, performanţă uriaşă la 100 de metri liber

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber la Campionatul European de juniori de la Otopeni. Înotătorul de 17 ani a avut cel mai bun timp din semifinale.

Popovici a oprit cronometrul la 48.31 de secunde și a fost câștigătorul detașat al cursei, pe care a dominat-o autoritar.

În spatele lui David Popovici, în prima semifinală, a terminat cipriotul Nikolas Antoniou, cu 49.98. Podiumul a fost completat de lituanianul Daniil Pancerevas, cu 50.14.

În cealaltă semifinală, Patrick Sebastian Dinu a ratat calificarea în marea finală, după ce a terminat pe locul 10 la general, cu 50.72. Timpul lui David Popovici a fost cel mai bun din semifinale.

Vom vedea mâine, mai e o zi. A fost un tur de forţă, încă e. Îmi place foarte mult, dar aş minţi dacă aş spune că nu e obositor. Cred că tot la 200 de metri îmi place mai mult, dar cu asemenea susţinere şi tribună cred că cu cât e o probă mai scurtă, cu atât e mai interesant şi pentru noi şi pentru spectatori„, a spus Popovici după calificarea în finală.

Popovici e dublu-campion mondial la 100 de metri liber și 200 de metri liber, performanță reușită la Mondialul de Natație de la Budapesta, în iunie.

Reclamă

La Jocurile Olimpice 2020, David Popovici a terminat pe locul 7 la 100 de metri liber si locul 4 la 200 de metri liber.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie