Închide meniul

Înotătorii din SUA au început dezastruos Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Nu au câștigat nicio medalie de aur

Alex Ioniță Publicat: 23 iulie 2023, 22:23

Reclamă
Înotătorii din SUA au început dezastruos Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Nu au câștigat nicio medalie de aur

Înotătorii din SUA au început dezastruos Campionatele Mondiale de la Fukuoka

Katie Ledecky, în cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka / Profimediaimages

Înotătorii din SUA au început dezastruos Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Sportivii din Statele Unite ale Americii nu au câștigat nicio medalie de aur în prima zi a competiției care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivii din SUA au fost protagoniștii unui record negativ, în prima zi a Campionatelor Mondiale de Înot din Japonia. Delegația americană nu a reușit, pentru prima dată după 29 de ani, să câștige o medalie de aur în prima zi a competiției.

Înotătorii din SUA au început dezastruos Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Delegația americană a terminat ziua cu 4 medalii

Delegația de înotători a Statelor Unite ale Americii a terminat prima zi a Campionatelor Mondiale de la Fukuoka cu 4 medalii câștigate, dar niciuna nu a fost de aur. Sportivii care au câștigat medalii pentru SUA au fost: Katie Ledecky (argint la 400 m liber) și Carson Foster (argint 400 m mixt). De asemenea, echipa de ștafetă feminină a cucerit argintul la 4×100 m, în timp ce echipa masculină a cucerit bronzul la aceași probă.

Cele mai de succes delegații din prima zi a competiției sunt cele din Australia și Franța. Țara din Oceania se poate lăuda cu 4 din cele 5 medalii de aur posibile. Pentru australieni au câștigat Sam Short (400 m liber masculin), Ariarne Titmus (400 m liber feminin) și ambele echipe de ștafetă la 4×100 m.

Delegația din Franța se poate mândri cu performanța incredibilă a lui Leon Marchand. Acesta a câștigat aurul la proba de 400 m mixt și a doborât recordul mondial care era deținut de Michael Phelps, de la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.

Reclamă

Întregul program al competiției din Japonia poate fi văzut AICI.

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka

David Popovici a fost aplaudat la scenă deschisă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Întreaga audienţă l-a aplaudat pe David Popovici, care a primit o distincţie din partea organizatorilor şi un kimono. Românul a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la deschiderea Campionatelor Mondiale de Înot. Momentul a fost surprins în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl vedem pe ecran pe tânărul superstar din România. Nu îl vom vedea astăzi (n.r.: concurând), îl vom vedea de mâine, în special împotriva lui Kyle Chalmers. E unul dintre superstarurile acestui sport”, a spus unui dintre comentatori.

„Îl vom vedea mâine dimineaţă, are o zi liberă azi. Fără îndoială va fi unul dintre superstarurile acestei competiţii, în Fukuoka. Iată-l, prezentat publicului”, a punctat celălalt comentator.

David Popovici, campionul mondial en-titre la probele de 100 şi 200 de metri liber, va fi văzut mâine exclusiv în AntenaPLAY în seriile de 200 de metri liber. David Popovici va concura de la ora 05:27 (n.r.: ora României).

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-2. „Câinii” au întors scorul! Gol fabulos marcat de Milanov! 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și