Închide meniul
EXCLUSIV

Iulia Becheru, dezvăluiri dureroase despre Vlad Stancu: „A fost bolnav, a cam zăcut în pat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2023, 22:07

Iulia Becheru, dezvăluiri dureroase despre Vlad Stancu: „A fost bolnav, a cam zăcut în pat!

Iulia Becheru, dezvăluiri dureroase despre Vlad Stancu

Captură AntenaPLAY

Iulia Becheru a făcut dezvăluiri dureroase despre Vlad Stancu. Antrenoarea înotătorului de la CSA Steaua spus că elevul său a fost bolnav înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, care este LIVE în AntenaPLAY, în perioada 5 – 10 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Stancu a stat la pat cu un weekend înaintea startului competiţie de la Otopeni. Iulia Becheru a mai spus că Vlad Stancu este un sportiv uşor de antrenat.

Iulia Becheru, dezvăluiri dureroase despre Vlad Stancu

„Sportivii noştri se descurcă foarte bine, cred că se simt bine în acest bazin pe care ei îl cunosc deja. Este doar începutul astăzi şi sperăm să concureze cu succes până la final. Băieţii la ştafetă sunt calificaţi în finală, deja am venit şi doi băieţi calificaţi în semifinale la 100 metri spate. Este un avantaj că suntem acasă, sperăm şi publicul să vină să îi susţină. Contează mult şi atmosferă. Eu cred că fiecare trebuie să înoate cât poate de bine şi să facă o cursă bună. Este timpul lui cel mai bun. Vlad se află în pregătire pentru Jocurile Olimpice, ţinta lui se află în vară.

Pentru această competiţie nu avem obiective atât de înalte. Sper să concurăm la seniori pentru că el este junior. Vlad este u sportiv docil, nu se lucrează greu cu el. Ca şi noi, are şi zile bune, şi zile mai puţin bune. Este uşor de antrenat. Pentru experienţa lui este important să concureze cu nume mari ale nataţiei. Sper ca fiecare dintre ei să îşi atingă potenţialul şi să facă curse cât mai bune. Publicul poate avea aşteptări, însă emoţii au cu siguranţă. Sperăm să meargă bine şi să stea departe de îmbolnăviri şi accidentări. Înainte de acest concurs a fost bolnav. Cu un weekend înainte a cam zăcut în pat, a fost răcit„, a spus Iulia Becheru în exclusivitate la AnteanPLAY.

Vlad Stancu, entuziasmat să înoate cu atâţia fani români în tribune

Cunoscutul Vlad Stancu a vorbit şi el, la microfonul AntenaSport, după ce a concurat în proba de 400 de metri liber. Stancu s-a clasat pe 7 şi, din păcate, a ratat finala.

Da, mulţumit. Este exact ca în timpul meu, dar sunt foarte mulţumit. Mişto, mi-a plăcut”, a spus Vlad Stancu după ce a intrat în bazin marţi dimineaţă.

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii:

David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.
Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și