Închide meniul
VIDEO

Kyle Chalmers este coşmarul lui David Popovici în finalele de la 100 de metri liber

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 16:58

Reclamă
Kyle Chalmers este coşmarul lui David Popovici în finalele de la 100 de metri liber

Profimedia

Kyle Chalmers este coşmarul lui David Popovici în finalele mondiale la 100 de metri, atât în competiţiile din bazin scurt, cât şi în cele în bazin olimpic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici şi Kyle Chalmers s-au înfruntat de două ori în finalele de la 100 de metri liber. Prima dată, cei doi s-au duelat la Campionatele Mondiale de Înot în bazin scurt. Chalmers, care deţine şi recordul mondial la această disciplină, a devenit campion mondial la competiţie ce a avut loc la finalul anului trecut. De altfel, Chalmers este deţinătul recordului mondial în proba de 100 de metri liber în bazin scurt.

Ca şi la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, ce sunt transmise exclusiv în AntenaPLAY, David Popovici a ratat câştigarea unei medalii şi a terminat pe locul al patrulea.

Kyle Chalmers este coşmarul lui David Popovici în finalele mondiale la 100 de metri

Kyle Chalmers şi David Popovici s-au înfruntat, la Fukuoka, pentru prima dată în proba de 100 de metri liber în bazin olimpic. Australianul s-a impus şi a devenit pentru prima dată campion mondial în proba regină a nataţiei. Noul campion mondial a fost urmat de Jack Alexy, care a cucerit argintul cu 47:31. Podiumul a fost completat de Goussett, cu 47.42.

Din păcate, David Popovici a ratat şi aici să obţină o medalie şi a terminat finala pe locul 6. David Popovici a obținut un timp sub așteptări, de 47.83. Românul a mai fost depășit de YZhanle Pan (47.43) și Matthew Richards (47.45). „Regele Natației” a fost departe de performanța obținută la Roma, când a stabilit recordul mondial.

Reclamă

Video cu finala de la 100 metri liber de la Fukuoka

Avertismentul americanilor pentru David Popovici, înainte de Campionatele Mondiale

De astfel, experţii americani l-au avertizat pe David Popovici că nu a concurat, până la Fukuoka, împotriva lui Kyle Chalmers în proba de 100 de metri liber, din bazin olimpic. Chiar şi aşa, Popovici era considerat favorit la începutul competiţiei.

„Popovici ajunge la Campionatele Mondiale ca favorit să câştige o nouă medalie de aur, după ce a învins aproape fiecare adversar pe care îl va avea în Japonia. Totuşi, mai este un sportiv pe care nu l-a învins încă şi acela este Chalmers.

Reclamă 4 / 0/3

Este interesant că ambii înotători sunt obişnuiţi să recupereze pe a doua parte a probei. Popovici are o istorie de a se chinui în faţa adversarilor cu un fizic mai mare, deci el va trebui să fie sigur că nu va fi departe de ceilalţi înotători, după primii 50 de metri”, au scris cei de la swimswam.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și