Închide meniul
Video

David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber, exclusiv în AntenaPLAY şi pe Antena 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 14:19 / Actualizat: 27 iulie 2023, 15:54

Reclamă

David Popovici, locul 6 în finala de la 100 de metri liber

David Popovici, în timpul unei probe/ Profimedia

David Popovici s-a clasat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Finala a fost exclusiv în AntenaPLAY şi pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici încheie fără medalii Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Sportivul român a plecat de pe culoarul al doilea în finala probei de 100 de metri, şi în cele din urmă s-a clasat pe 6. Medalia de aur a fost cucerită de australianul Kyle Chalmers, fiind urmat pe podium de Jack Alexy şi de Maxime Grousset.

David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri iber, în direct în AntenaPLAY şi pe Antena 1

Update 14:25: David Popovici a încheiat pe locul 6 finala probei de 100 de metri liber. Românul a înregistrat timpul de 47,83. Medalia de aur a fost cucerită de Kyle Chalmers, care a înregistrat timpul de 47,15.

Update 14:20: David Popovici se pregăteşte să intre în bazin, pentru finala probei de 100 de metri liber! Românul va lua startul în cursă de pe culoarul 2.

Update 11:30: Constantin Popovici, mesaj superb pentru David Popovici. Detalii, AICI

Reclamă

David Popovici s-a calificat cu al cincilea timp în finala de la 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot. Românul a terminat cursa pe locul 2 în semifinala sa, cu timpul de 47:66.  Primul în semifinala în care a concurat Popovici a terminat Nandor Nemeth, cu timpul de 47.62. În a doua semifinală, trei înotători au avut timpi mai buni decât românul de 18 ani.

Cel mai rapid în semifinalele de miercuri a fost Matthew Richards, campionul mondial de la 200 de metri liber. Acesta a terminat cursa cu timpul de 47.47 secunde.

Mai rapizi decât David Popovici au mai fost Kyle Chalmers (47.52) şi chinezul Zhanie Pan (47.61). Pentru prima oară, David Popovici va concura împotriva lui Chalmers în bazin de 50 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Video cu cursa lui David Popovici

Cei 8 finalişti în proba de 100 de metri liber

  • Matthew Richards (47.47)
  • Kyle Chalmers (47.52)
  • Zhanle Pan (47.61)
  • Nandor Nemeth (47.62)
  • David Popovici (47.66)
  • Jordan Crooks (47.71)
  • Maxime Grousset (47.87)
  • Jack Alexy (48.06)

David Popovici, prima reacţie după ce s-a calificat în finala la 100 m liber

David Popovici a avut o primă reacţie după ce s-a calificat în finala la 100 de metri liber. După ce a ratat podiumul în proba de 200 de metri liber, David Popovici vrea să îşi ia revanţa finala probei regine a nataţiei. Calificat cu al cincilea timp, Popovici va încerca să îşi apere titlul mondial.

„Am încercat să dorm pe cât de bine am putut, am mâncat cum trebuie și am încercat să mă odihnesc, programul a fost destul de înghesuit, dar ne descurcăm cu ce avem, nu numai eu am trecut prin programul acesta, ci mai toți competitorii mei.

Nu prea am vorbit nimic (n.r. cu antrenorul) pentru că s-a înțeles de la sine că al meu corp și-a dat shut down. Amândoi suntem conștienți de ce s-a întâmplat, că primele trei bazine au fost foarte bune, iar ultimul, deși este specialitatea mea de obicei, acum pur și simplu nu am fost suficient de antrenat

Sunt fericit cu timpul, era important să mă calific, cred că sunt al cincilea și aste e foarte bine. Finala e mâine. Îmi doresc să iasă bine, să am grijă să o calculez pe cât de bine pot”, a declarat David Popovici, potrivit gsp.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și