Închide meniul
NEWS ALERT

David Popovici, medalie de argint în cursa de 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt. Finala a fost în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2022, 11:40 / Actualizat: 18 decembrie 2022, 21:39

David Popovici a obţinut medalia de argint la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt. Finala a fost azi, de la 11:50, în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY și în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici s-a calificat în finală după ce a obținut al șaselea timp, cu 1.42.31. El a fost depășit în serii de Tom Dean (1.40.98), Katsuhiro Matsumoto, Maxime Grousset, Drew Kibler și Danas Rapsys. Kyle Chalmers a luat decizia de a nu participa la această probă.

În finală, David Popovici a terminat al doilea. Doar Hwang Sunwoo a fost mai rapid decât înotătorul român.

David Popovici a obţinut medalia de argint la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt.

Update: David Popovici a obţinut medalia de argint, după o cursă fantastică. David Popovici a terminat după coreeanul Hwang Sunwoo. Campionul nostru a terminat cursa cu timpul de 1 minut, 40 de secunde şi 86 de sutimi.
Update. 11.53: A început finala la 200 de metri liber.
Update 11.50: Cei 8 finalişti au intrat în bazin.
Update 11.45: Mai sunt câteva minute până la finala de 200 de metri.

LIVE TEXT David Popovici luptă pentru medalii la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

Popovici și-a câștigat seria, după ce a recuperat distanța față de Thomas Neill și Sunwoo Hwang pe ultimele două bazine. El a fost cu 7 sutimi mai rapid decât ocupantul locului 2, dar va avea nevoie de un timp mult mai bun pentru a spera la medalii.

Aceasta este a doua finală a lui David Popovici la Mondialele din Australia. El a terminat pe locul 4 proba de 100 m liber la aproape 50 de sutimi de Kyle Chalmers, cel mai bun înotător din istoria probei, atunci când vine vorba de bazin scurt.

Reclamă

David Popovici vrea să intre în istoria natației

În urmă cu câteva zile, David Popovici a anunțat ce obiectiv îndrăzneț și-a fixat pentru cariera lui, aflată abia la început.

“Nu vreau să vorbesc despre cifre. Dar vreau să specific că vrem să reuşim ceva de neconceput. Vreau să ajungem la cifre la care oamenii nu s-au gândit niciodată că vor fi atinse în următorii 100 de ani.

Totul se reduce la cât de mult îţi doreşti să munceşti şi să te sacrifici, de cât de mult îţi doreşti să îţi schimbi viaţa pentru acel obiectiv”, a spus Popovici, citat de smh.com.au.

Reclamă 4 / 0/3

Kyle Chalmers, despre rivalitatea cu David Popovici

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici. Australianul e numărul unu în proba de 100 m liber în bazin scurt, iar românul este cel mai bun înotător al anului.

“Nu cred că este o rivalitate doar între David Popovici și mine. Mai sunt 80 de tipi care au concurat în acea cursă și fiecare dintre ei merită același respect pe care David și cu mine îl primim.

David și cu mine vom avea niște bătălii grozave de-a lungul anilor viitori, dar știu că mai sunt 10-15 sportivi care ar putea face ceva uimitor când ajungem la Paris. Voi discuta cu David când voi avea ocazia despre cursele pe care le vom avea în față”, a spus Chalmers, citat de Swimmingworldmagazine.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și