Închide meniul
VIDEO

David Popovici s-a calificat în finală la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2022, 2:48

Reclamă
David Popovici s-a calificat în finală la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

David Popovici şi-a setat obiectivul, înainte de Campionetele Mondiale

David Popovici este dublu campion mondial și european / Profimedia

David Popovici s-a calificat în finală la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt. El a obținut al șaselea timp după ce și-a câștigat seria, cu 1:42:31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 02:43: David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber. El a obținut al șaselea timp, cu 1:42:31.

Update 02:38: David Popovici a câștigat seria 4 după un ultim bazin în care a recuperat fantastic distanța de adversari. El a terminat cu 1:42.31 secunde.

Update 02.23: Au început seriile probei de 200 m liber!

Reclamă

Știrea inițială

LIVE TEXT David Popovici luptă pentru calificarea în finală la 200 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt, LIVE pe AntenaPLAY (ora 2:23)

Dublul campion mondial și european la probele de 200 m și 100 m liber va intra în bazin, din nou, duminică noapte, de la ora 2:23.

Marea finală la proba de 200 metri liber va avea loc tot duminică, de la ora 11:50.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a terminat cursa de 100 m liber pe locul 4, la aproape 50 de sutimi de Kyle Chalmers, cel mai bun înotător din istoria probei, atunci când vine vorba de bazin scurt.

De altfel, reprezentantul australienilor a stabilit şi un record al competiţiei, cu 45.16. El deţine şi recordul mondial al probei, cu 44.84 secunde.

După ce a ratat semifinalele la 400 de metri liber, David Popovici mai are de participat doar la proba de 200 m liber.

David Popovici vrea să intre în istoria natației

„Nu vreau să vorbesc despre cifre. Dar vreau să specific că vrem să reuşim ceva de neconceput. Vreau să ajungem la cifre la care oamenii nu s-au gândit niciodată că vor fi atinse în următorii 100 de ani.

Totul se reduce la cât de mult îţi doreşti să munceşti şi să te sacrifici, de cât de mult îţi doreşti să îţi schimbi viaţa pentru acel obiectiv”, a spus Popovici, citat de smh.com.au.

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici. Australianul e numărul unu în proba de 100 m liber în bazin scurt, iar românul este cel mai bun înotător al anului.

“Nu cred că este o rivalitate doar între David Popovici și mine. Mai sunt 80 de tipi care au concurat în acea cursă și fiecare dintre ei merită același respect pe care David și cu mine îl primim.

Reclamă

David și cu mine vom avea niște bătălii grozave de-a lungul anilor viitori, dar știu că mai sunt 10-15 sportivi care ar putea face ceva uimitor când ajungem la Paris. Voi discuta cu David când voi avea ocazia despre cursele pe care le vom avea în față”, a spus Chalmers, citat de Swimmingworldmagazine.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și