Închide meniul
Foto

Mama lui David Popovici, gest uriaş la sosirea înotătorilor români din Peru. Camelia Potec, detaliu savuros despre vacanţa campionului mondial

Reclamă

Publicat: 6 septembrie 2022, 21:46

Mama lui David Popovici, gest uriaş la sosirea înotătorilor români din Peru. Camelia Potec, detaliu savuros despre vacanţa campionului mondial

Georgeta Popovici, mama lui David Popovici, gest uriaş

Captură Antena Sport

Mama lui David Popovici, gest uriaş la sosirea înotătorilor români din Peru. Georgeta i-a aşteptat la aeroport şi i-a oferit un buchet de flori preparatorului fizic al fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici nu a revenit în România alături ceilalţi colegi din lotul de nataţie. A rămas în vacanţă pentru a se relaxa după ce a scris istorie în nataţia mondială.

Mama lui David Popovici, gest uriaş la sosirea înotătorilor români din Peru

Mama lui David Popovici a făcut un gest uriaş pentru ceilalţi membri ai lotului de nataţie care au participat la Campionatul Mondial de nataţie de juniori. Aceasta i-a aşteptat la aeroport pentru a-i felicita. Georgeta Popovici a venit şi cu flori la aeroport.

Cel la care s-a dus mama lui David Popovici a fost Dragoş Luscan, preparatorul fizic al campionului mondial. David Popovici a rămas în străinătate pentru a se bucra de câteva zile de vacanţă.

Şefa nataţiei din România, Camelia Potec, a dat detalii despre ce va face David Popovici în vacanţă.

Reclamă

Nu este surpriză, surpriză este că reuşeşte să înoate acel timp la 100 de metri: 47 curat. Asta este surprinzător. El nu oboseşte. Este o echipă unită nu doar în rândul sportivilor, ci şi în rândul părinţilor. Ei vorbesc, se sfătuiesc. Asta contează. Cred că lucrurile acestea trebuie să facă parte din orice sport. Este o echipă de neoprit. Cu siguranţă, în vacanţă, David Popovici va merge cu bicicleta„, a spus Camelia Potec, care a fost şi ea prezentă la aeroport.

David Popovici, mesaj copleşitor pentru români după ce a scris istorie în nataţie

David Popovici, mesaj copleşitor pentru români după ce a scris istorie în nataţie. David Popovici a făcut senzaţie şi la Campionatul Mondial de nataţie de juniori din Peru, acolo unde a câştigat 3 medalii de aur şi una de argint.

Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și susținerea pe care ne-ați arătat-o de fiecare dată! Sunt fericit pentru că parcurg acest drum alături de voi și mândru să pot reprezenta România. Să ne bucurăm împreună de călătorie„, a scris David Popovici pe reţele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a făcut senzaţie la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima

David Popovici a făcut senzaţie la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima. „Regele Nataţiei” a câştigat trei medalii de aur şi una de argint la competiţia organizată în Peru.

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici continuă să impresioneze. Tânărul sportiv român a făcut exact ce a promis la Lima. „Vreau să mă distrez şi să înot repede!”spunea campionul mondial înaintea debutului în competiţie.

În cele din urmă, David Popovici s-a distrat şi a câştigat. Se va întoarce în România cu trei medalii de aur şi una de argint, o nouă performanţă uluitoare.

  • medalie de aur în proba de 100 de metri liber – 47.13
  • medalie de aur în proba de 200 de metri liber – 01:46.18
  • medalie de aur la ştafetă 4×100 metri liber, alături de Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu –  03:18.84
  • medalia de argint în proba de ştafetă combinată 4x100m liber, alături de Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu – 3:30.29

„Mulțumim pentru primire. Publicul a fost foarte gălăgios și frumos. Vă aplaud și vă mulțumesc că ne-ați încurajat mereu!”a transmis David Popovici, după ultima cursă de la competiția din Peru.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și