Închide meniul

Mama lui David Popovici, în lacrimi după ce fiul său a devenit cel mai rapid înotător din istorie. Imagini emoţionante

Reclamă

Publicat: 13 august 2022, 21:03

Mama lui David Popovici, în lacrimi după ce fiul său a devenit cel mai rapid înotător din istorie. Imagini emoţionante

David Popovici a doborât recordul mondial la 100 de metri liber

Profimedia

Mama lui David Popovici, în lacrimi după ce fiul său a devenit cel mai rapid înotător din istorie. Georgeta Popovici nu şi-a putut stăpâni emoţiile după cursa istorică reuşit la Roma de fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a scris o nouă pagină de istorie în nataţia mondială, A reuşit să doboare recordul mondial în proba regină a nataţiei: cea de 100 de metri liber.

Mama lui David Popovici, în lacrimi după ce fiul său a devenit cel mai rapid înotător din istorie

După acest rezultat, Popovici a primit titulatura de cel mai rapid înotător din istorie. În timpul festivităţii de premiere, mama lui David Popovici nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile. Aceasta a fost surprinsă cu lacrimi în ochi în timp ce fiul său defila cu steagul României. Georgeta Popovici şi soţul său, Mihai,şi-au aplaudat cu frenezie fiul.

Sursa: TVR

Reclamă

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a scris istorie şi a doborât recordul mondial la 100 de metri liber

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a spulberat recordul mondial la 100 de metri liber. Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba regină a nataţiei.

David Popovici a făcut o cursă fabuloasă în finala probei de 100 metri liber şi a doborât recordul mondial vechi de 13 ani.

Credeam că e posibil și e cel mai bun loc în care aș fi putut să fac asta Aici s-a bătut recordul și în 2009. Sunt bucuros că am reușit asta! Acum mă grăbesc pentru premiere, dar o să revin și vom discuta despre tot”, a fost prima reacţie a lui David Popovici, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, Popovici a avut un mesaj şi pe reţelele de socializare.

„Succesul vine din faptul că știi că ai făcut tot posibilul pentru a deveni cea mai bună versiune de care ești capabil„, a scris David Popovici pe reţelele de socializare.

Video cu CURSA istorică a lui David Popovici’

David Popovici, campion european la 100 de metri liber

Înotătorul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100.

Maghiarul Kristof Milak a câştigat argintul, în 47 sec 47/100, iar bronzul a revenit italianului Alessandro Miressi, în 47 sec 63/100.

Popovici (17 ani), campionul mondial en titre la 100 şi 200 m liber, reuşise vineri, în semifinale, un nou record european, cu timpul de 46 sec 98/100.

Vechiul record mondial al probei era deţinut de brazilianul Cesar Cielo Filho (46 sec 91/100), din 2009.

Reclamă

Popovici deţine astfel la 100 m liber, recordul mondial de seniori şi juniori, recordul european de seniori şi juniori, precum şi recordul competiţiei, scrie agerpres.ro.

David Popovici a devenit al doilea român care cucereşte un titlu european într-o probă masculină, după Robert Glinţă, care a luat aurul în 2021, la Budapesta, la 100 m spate. David Popovici va mai concura la Roma şi în probele de 200 m liber, 400 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

România este reprezentată la Europene de o delegaţie de 11 sportivi, în frunte cu David Popovici, dublu campion mondial. Sportivii români vor participa în probele de înot, sărituri în apă şi sărituri de la mare înălţime.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și