Închide meniul
Video

Mihai Gergely și Daniel Nicușan, declarații de senzație după calificarea în semifinalele de la 100m mixt: „Aș bea și eu pălincă”

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 11:21 / Actualizat: 9 decembrie 2023, 15:51

Mihai Gergely și Daniel Nicușan, declarații de senzație după calificarea în semifinalele de la 100m mixt

Mihai Gergely și Daniel Nicușan / Antena Sport

Mihai Gergely și Daniel Nicușan au oferit declarații de senzație după calificarea în semifinalele de la 100m mixt. Cei doi sportivi se vor lupta pentru un loc în marea finală în sesiunea de seară, de la ora 18:58.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursele românilor, la fel ca și toate cursele de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, au fost live în AntenaPLAY și as.ro/live. Cei doi au reușit o performanță de senzație și se vor lupta pentru un loc în marea finală și pentru șansa de a obține o medalie pentru România.

Mihai Gergely și Daniel Nicușan, declarații de senzație după calificarea în semifinalele de la 100m mixt

După calificarea în semifinală, Mihai Gergely a spus că va sărbători performanța „la o pălincă”. Acesta a făcut referire la declarația lui Andrei Ungur, care a menționat că ar dori să sărbătorească cu pălincă după o probă anterioară. Totodată, sportivul a spus că îi va face cinste colegului său, pentru faptul că a obținut medalia de bronz în cadrul probei de 100 metri spate masculin.

„Mă simt foarte bine, am obținut un timp bun, chiar dacă nu mi-a ieșit nimic așa cum mi-am dorit. Doar întoarcerile nu mi-au reușit. Nu am emoții. Sunt doar fericit. O să sărbătoresc cu colegul meu la pălincă (n.r. cu Andrei Ungur), aș bea și eu. O să îi fac eu cinste, merită, a luat o medalie. La concursul ăsta nu voi lua o medalie, sper să muncesc mai mult pe viitor”, a spus Mihai Gergely, în exclusivitate pentru AntenaSport.

De asemenea, și Daniel Nicușan a vorbit după terminarea cursei. Acesta a lăudat atmosfera de la bazinul din Otopeni și a dezvăluit că le va povesti colegilor din Statele Unite ale Americii tot ce s-a întâmplat la acest European (n.r. Daniel Nicușan studiază în Statele Unite).

„A fost o zi relativ obositoare, trebuie să mă refac. Trebuie să fiu la 100% pentru sesiunea de seară. Nu este o probă pe care o înot deobicei. A fost un European foarte bun, sunt foarte fericit pentru că am reprezentat România. În State voi povesti cât de frumoasă a fost competiția, dar și de atmosferă, care este una foarte frumoasă.

Publicul este puțin diferit față de Statele Unite, suntem acasă, publicul ne susține foarte bine”, a spus și Daniel Nicușan.

Mihai Gergely și Daniel Nicușan s-au calificat în semifinalele probei amintite anterior de pe pozițiile 13 și 14 ale clasamentului. Nicușan a obținut timpul de 54.10, în timp ce Gergely a obținut timpul de 54.69.

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de de la Otopeni. Înotătorul de 25 de ani a pus mâna pe medalia de bronz în cursa de 100 de metri spate masculin.

Ungur a înotat cele patru lungimi de bazin în 50.04 secunde, la egalitate cu italianul Lorenzo Mora, iar cei doi îşi vor împărţi bronzul. Pe primele două locuri s-au clasat doi francezi. Aurul a fost cucerit de Mewen Tomac (49.72), în timp ce argintul i-a revenit lui Yohann Ndoye-Brouard.

„Am zis că vreau să merg în 49 (n.r. de secunde). Nu am făcut asta, dar am luat medalia oricum.

(n.r. Cum se simte cu medalia?) Blană.

(n.r. Cum petreci, câtă palincă bei?) Nu se ştie, mai am suta de metri liber mâine şi după mai vedem noi.

Îmi pare bine că împart locul cu italianul, chiar am fost fericit când am văzut că suntem 2 pe 3. Îmi place să împart chestiile. Îmi pare bine că reuşesc să reprezint România şi sper că aducem mai multe medalii acasă”, a spus Andrei Ungur, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și