Închide meniul

Mihai Stoica, la picioarele lui David Popovici după ce întotătorul a fost inclus într-un top select de L’Equipe: „Formidabil! Mai apare tricolorul pe undeva!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 9:42

Mihai Stoica, la picioarele lui David Popovici după ce întotătorul a fost inclus într-un top select de LEquipe: Formidabil! Mai apare tricolorul pe undeva!”

David Popovici, aur la 200 de metri liber, la Sette Colli

David Popovici, pe podium / Profimediaimages

  • Mihai Stoica, laude pentru David Popovici
  • Înotătorul român, inclus în clasamentul celor mai buni sportivi

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru David Popovici, după ce înotătorul român a fost inclus în topul celor mai buni sportivi, de către cotidianul L’Equipe. Managerul general de la FCSB susține că sportivul aduce vizibilitate României prin performanțele sale extraordinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Topul din care face parte David Popovici este condus de Lionel Messi, iar pe locurile de podium se află Kylian Mbappe și Rafael Nadal.

Mihai Stoica, la picioarele lui David Popovici după ce înotătorul a fost inclus într-un top select de L’Equipe

Mihai Stoica a comentat vestea că David Popovici se află printre cei mai buni 10 sportivi din lume, conform francezilor de la L’Equipe. Managerul general de la FCSB susține că performanțele reușite de înotător în 2022 au fost formidabile, motiv pentru care își merită pe deplin locul între cei mai buni din lume.

Reclamă

În continuare, MM a oferit declarații și despre restul sportivilor din clasamentul întocmit de publicația franceză. Mihai Stoica a fost surprins de diferența dintre Lionel Messi și Kylian Mbappe, cei doi coechipieri de la PSG care s-au luptat pentru trofeul mondial. Mai mult decât atât, și prezența lui Karim Benzema îi ridică semne de întrebare lui MM.

Eu îmi doresc din toată inima să fie în top 10 câştiguri, el nu a putut la CSA Steaua să fie acolo. Aia e altă poveste! Formidabil, e mare lucru că mai apare tricolorul pe undeva. Şi chiar în Franţa, unde mereu au fost comentarii la adresa noastră. Am fost şi eu pe acolo, pe Champs Elysees, şi am văzut ce limbă se vorbeşte, deci nu pot să nu le dau dreptate. Când tu baţi cei mai mare inotători din lume, Popovici merită!

Reclamă

E interesat faptul că e o diferenţă mare între Messi şi Mbappe, dar şi prezenţa lui Benzema, care n-a fost la CM. De asemenea, e interesant cum Messi e detasat de primul loc, deşi nu prea a fost pe la PSG, etc, cum era el alţi ani”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Lionel Messi, desemnat „campionul campionilor din 2022” de L’Equipe! Ce loc a prins David Popovici

Lionel Messi a fost desemnat „campionul campionilor din 2022”, în urma anchetei realizate de celebra publicație franceză L’Equipe. Starul argentinian a primit cele mai multe puncte din partea jurnaliștilor din Hexagon, după ce a câștigat Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

David Popovici a prins locul 10 în clasamentul campionilor, cu 98 de puncte. Sportivul român a scris istorie în lumea natației, reușind să devină dublu campion mondial și european la probele de 100 și 200 metri liber. În plus, în 2022, Popovici a stabilit și un nou record mondial la 100 metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

Podiumul din clasamentul prestigios publicat de L’Equipe a fost completat de Kylian Mbappe (381 de puncte) și Rafael Nadal (285 de puncte). Mbappe a fost golgheterul Cupei Mondiale din Qatar, cu 8 reușite, și a avut prestații de vis până în marea finală pierdută de Franța în fața Argentinei, la loviturile de departajare.

Și Rafael Nadal a avut un an fantastic, în tenis. Spaniolul a câștigat două titluri de Grand Slam în 2022: Australian Open și Roland Garros.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”