Închide meniul
VIDEO

Mollie O’Callaghan a scris istorie la Campionatele Mondiale de la Fukuoka! A cucerit medalia de aur şi a stabilit o premieră

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 14:29

Mollie OCallaghan a scris istorie la Campionatele Mondiale de la Fukuoka! A cucerit medalia de aur şi a stabilit o premieră

Mollie O'Callaghan a scris istorie la Campionatele Mondiale de la Fukuoka

Mollie O'Callaghan / Profimedia

Mollie O’Callaghan a scris istorie la Campionatele Mondiale de la Fukuoka! Campioană în proba de 200 de metri liber, tânăra de 19 ani a cucerit medalia de aur şi în proba de 100 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O’Callaghan a fost cea mai rapidă înotătoare în finală, reuşind un timp de 52.16 secunde, nereuşind să doboare recordul mondial în această probă, aşa cum a făcut-o în proba de 200 de metri liber.

Mollie O’Callaghan a scris istorie la Campionatele Mondiale de la Fukuoka! A cucerit medalia de aur şi a stabilit o premieră

Medaliată cu aur la 200 şi 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, Mollie O’Callaghan a scris istorie. Australianca de 19 ani a devenit prima înotătoare din istorie care face dubla în cele două probe la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale.

VIDEO | Cursa în care Mollie O’Callaghan a obţinut aurul în proba de 100 de metri liber

În urmă cu două zile, Mollie O’Callaghan reuşea să doboare recordul la 200 de metri liber, record deţinut de Federica Pellegrini încă de pe 29 iulie 2009, la Campionatele Mondiale de la Roma. După 5110 zile, recordul sportivei din Italia a fost doborât.

Reclamă

Clasamentul în finala probei feminine de 100 de metri liber

Ce urmează pentru David Popovici, după Campionatele Mondiale de la Fukuoka

Ce urmează pentru David Popovici, după Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Românul în vârstă de 18 ani nu a reuşit să îşi apere titlurile mondiale, câştigate în 2022 la Budapesta. „Regele Nataţiei” îşi poate lua revanşa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a terminat pe locul 4 proba de 200 de metri liber şi a încheiat pe poziţia a 6-a cursa de 100 de metri liber. Ambele finale au putut fi urmărite în direct în AntenaPLAY şi pe Antena 1.

Sportivul legitimat la CS Dinamo nu va reveni în ţară după competiţia din Japonia şi se va bucura de câteva zile de vacanţă. Popovici a avut o vară agitată. Înainte de startul Campionatelor Mondiale a absolvit Bacalaureatul şi s-a înscris la Universitatea din Bucureşti. A fost admis la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei.

„Trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acuma cum îmi umplu timpul liber pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi.

Acum am două opțiuni: stau să îmi plâng de milă, ascult consolările oamenilor, care își fac mai multe griji pentru mine decât îmi fac eu.

Sincer, am oameni mai necăjiți pentru mine decât sunt eu dezamăgit sau ceva cum nu sunt de altfel, pentru că e un concurs și așa merg concursurile, cineva trebuia să ia și locurile patru și șase. A doua opțiune e să mă gândesc la cum m-am simțit pe ultimul bazin din 200, pe ultimul sfert din 100 m și las acel sentiment să mă conducă, să fie focul pentru pentru ce urmează să antrenez”, a declarat David Popovici, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și