Închide meniul
Video

EXCLUSIV | „Pleacă David Popovici din România?” Răspunsul dat de Adrian Rădulescu, antrenorul campionului român: „Primeşte tot sprijinul!”

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 20:25

David Popovici, la festivitatea de premiere/ Profimedia

„Pleacă David Popovici din România?”, a fost întrebarea la care a dat răspunsul pe loc Adrian Rădulescu. Antrenorul înotătorului român a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că sportivul de 18 ani nu se gândeşte la o plecare din ţară, şi chiar dacă va lua această decizie, va reprezenta tot România la Jocurile Olimpice de la Paris, competiţie care se va desfăşura peste un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se pregăteşte de Olimpiada de la Paris, acolo unde are ca obiectiv cucerirea unei medalii de aur. Până atunci, mai mulţi oameni din anturajul sportivului au vorbit despre posibilitatea ca acesta să accepte o bursă din Statele Unite ale Americii.

„Pleacă David Popovici din România?” Răspunsul dat de Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu a vorbit despre o posibilă bursă pe care David Popovici ar putea să o accepte, în viitor. Antrenorul susţine că elevul său se află într-o situaţie privilegiată în ţara noastră, ca urmare a performanţelor sportive uluitoare pe care le-a înregistrat anul trecut, şi ca urmare nu se gândeşte să plece.

Reclamă

De asemenea, Rădulescu a vorbit şi despre posibilitatea ca David Popovici să fie portdrapelul României, la Olimpiada de la Paris. Acesta susţine că cel supranumit „Regele Nataţiei” ar fi onorat dacă ar purta tricolorul, însă în acest sens i s-ar aglomera programul mult prea mult.

„David îşi doreşte să rămână în România, îşi doreşte să ne pregătim în continuare împreuna. Este într-o situaţie priveligiată ca sportiv în România, primeşte tot sprijinul de care are nevoie.

Reclamă

(N.r. Dacă ar accepta o bursă, David Popovici va reprezenta tot România?) Ar participa oricum pentru România, n-ar schimba cu nimic lucrul ăsta. M-aş bucura să văd şi alţi sportivi că se ridica la nivelul lui.

(N.r. despre posibilitatea ca David Popovici să ducă steagul României la Olimpiada de la Paris) Cred că ar fi o onoare, dar din cunoştinţele mele, nu cred că îi va permite programul, întru cât imediat, a doua zi de dimineaţă, ar avea competiţia”, a declarat Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, pentru Antena Sport.

Mihai Leu, anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America

Mihai Leu a făcut un anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America. Fostul mare boxer și pilot din țara noastră a vorbit despre posibilitatea ca Popovici să accepte să reprezinte Statele Unite în viitor. David a intrat pe radarul americanilor, după performanțele extraordinare de la Campionatele Mondiale și Europene.

Reclamă

Mihai Leu este conștient de ofertele de milioane de dolari pregătite de americani pentru a-l “fura” pe David Popovici. Fostul mare sportiv privește dincolo de bani și consideră că varianta rămânerii în România este cea mai bună pentru dublul campion mondial.

Este un sportiv extraordinar și eu cred că are șanse foarte foarte mari să devină un simbol al României. E foarte greu să spun eu ce aș face în locul lui fiindcă nu sunt în locul lui. El știe cel mai bine situația lui. Dar n-aș mai repeta niciodată experiența prin care am trecut plecând din țară.

Chiar vorbeam zilele trecute cu cineva și mi-a spus ce oferte a primit David Popovici din America. Părerea mea e că va rămâne în România. (N.r. – Ce oferte?) Am înțeles că sunt niște oferte foarte tentante, cu multe milioane. Dar eu cred că va rămâne în România. Categoric, la valoarea pe care o are, sunt convins să primește foarte multe oferte.

Chiar dacă nu va fi plătit la fel de bine ca un înotător american… totuși, majoritatea sumelor care vin în sportul de performanță vin din străinătate, de la companii din străinătate. Eu cred că va putea avea o viață extraordinar de frumoasă rămânând în România”, a spus Mihai Leu, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
David Popovici a impresionat după ce a cucerit o nouă medalie de aur la Cupa României
Înot • 2 iun., 21:33
David Popovici a impresionat după ce a cucerit o nouă medalie de aur la Cupa României. Ce gest a făcut campionul mondial
Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 31 mai
Antena Sport Update • 31 mai, 16:57
Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 31 mai 2023
David Popovici va concura în trei probe la Cupa României de la Otopeni
Înot • 31 mai, 14:47
David Popovici va concura în trei probe la Cupa României de la Otopeni, în perioada 2-4 iunie
Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat!
Înot • 27 mai, 17:03
Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat! Ce facultate a ales să urmeze! Anunţul făcut de campionul nostru
David Popovici a luat Bacalaureatul
Extra • 26 mai, 14:13
FOTO
David Popovici a luat Bacalaureatul! „Regele Nataţiei” răsuflă uşurat după ce a aflat rezultatele sesiunii speciale
Ultimele știri
18:45 Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare: „Am înţeles că unii şi-ar primi banii, ceilalţi va trebui să ne judecăm” 18:33 Mihai Popa a semnat cu Torino! Clubul din Serie A a făcut anunţul oficial 18:22 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, total surprins că Bergodi va semna cu CFR Cluj: „Putea să spună că vrea să meargă acolo”. Anunţul despre „Ciobi” 17:22 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iunie 2023 16:52 Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova: „‘Piticul atomic’ revine în locul unde îi bate cel mai tare inima!” 16:34 Anthony Le Tallec, martor la atacul din Franţa asupra copiilor: „S-a apropiat de mine, m-am mişcat, m-am îndepărtat” 16:01 Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! Japoneza a cucerit titlul la dublu mixt cu Tim Puetz 15:30 Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Anunţul oficial făcut de ardeleni 15:14 Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Ionuţ Vînâ: „Mult succes în afaceri” 14:13 Roland Garros 2023 | Stefanos Tsitsipas îşi schimbă strategia dinaintea meciurilor, după înfrângerea drastică cu Carlos Alcaraz
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE