Închide meniul
Video

EXCLUSIV | „Pleacă David Popovici din România?” Răspunsul dat de Adrian Rădulescu, antrenorul campionului român: „Primeşte tot sprijinul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 20:25

David Popovici va participa la Settecolli Trophy, ce va avea loc la Roma, la finalul acestei săptămâni

Profimedia

„Pleacă David Popovici din România?”, a fost întrebarea la care a dat răspunsul pe loc Adrian Rădulescu. Antrenorul înotătorului român a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că sportivul de 18 ani nu se gândeşte la o plecare din ţară, şi chiar dacă va lua această decizie, va reprezenta tot România la Jocurile Olimpice de la Paris, competiţie care se va desfăşura peste un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se pregăteşte de Olimpiada de la Paris, acolo unde are ca obiectiv cucerirea unei medalii de aur. Până atunci, mai mulţi oameni din anturajul sportivului au vorbit despre posibilitatea ca acesta să accepte o bursă din Statele Unite ale Americii.

„Pleacă David Popovici din România?” Răspunsul dat de Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu a vorbit despre o posibilă bursă pe care David Popovici ar putea să o accepte, în viitor. Antrenorul susţine că elevul său se află într-o situaţie privilegiată în ţara noastră, ca urmare a performanţelor sportive uluitoare pe care le-a înregistrat anul trecut, şi ca urmare nu se gândeşte să plece.

De asemenea, Rădulescu a vorbit şi despre posibilitatea ca David Popovici să fie portdrapelul României, la Olimpiada de la Paris. Acesta susţine că cel supranumit „Regele Nataţiei” ar fi onorat dacă ar purta tricolorul, însă în acest sens i s-ar aglomera programul mult prea mult.

„David îşi doreşte să rămână în România, îşi doreşte să ne pregătim în continuare împreuna. Este într-o situaţie priveligiată ca sportiv în România, primeşte tot sprijinul de care are nevoie.

Reclamă

(N.r. Dacă ar accepta o bursă, David Popovici va reprezenta tot România?) Ar participa oricum pentru România, n-ar schimba cu nimic lucrul ăsta. M-aş bucura să văd şi alţi sportivi că se ridica la nivelul lui.

(N.r. despre posibilitatea ca David Popovici să ducă steagul României la Olimpiada de la Paris) Cred că ar fi o onoare, dar din cunoştinţele mele, nu cred că îi va permite programul, întru cât imediat, a doua zi de dimineaţă, ar avea competiţia”, a declarat Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, pentru Antena Sport.

Mihai Leu, anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America

Mihai Leu a făcut un anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America. Fostul mare boxer și pilot din țara noastră a vorbit despre posibilitatea ca Popovici să accepte să reprezinte Statele Unite în viitor. David a intrat pe radarul americanilor, după performanțele extraordinare de la Campionatele Mondiale și Europene.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Leu este conștient de ofertele de milioane de dolari pregătite de americani pentru a-l “fura” pe David Popovici. Fostul mare sportiv privește dincolo de bani și consideră că varianta rămânerii în România este cea mai bună pentru dublul campion mondial.

Este un sportiv extraordinar și eu cred că are șanse foarte foarte mari să devină un simbol al României. E foarte greu să spun eu ce aș face în locul lui fiindcă nu sunt în locul lui. El știe cel mai bine situația lui. Dar n-aș mai repeta niciodată experiența prin care am trecut plecând din țară.

Chiar vorbeam zilele trecute cu cineva și mi-a spus ce oferte a primit David Popovici din America. Părerea mea e că va rămâne în România. (N.r. – Ce oferte?) Am înțeles că sunt niște oferte foarte tentante, cu multe milioane. Dar eu cred că va rămâne în România. Categoric, la valoarea pe care o are, sunt convins să primește foarte multe oferte.

Chiar dacă nu va fi plătit la fel de bine ca un înotător american… totuși, majoritatea sumelor care vin în sportul de performanță vin din străinătate, de la companii din străinătate. Eu cred că va putea avea o viață extraordinar de frumoasă rămânând în România”, a spus Mihai Leu, la AS.ro LIVE.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și