Închide meniul

Prima reacție a lui Andrei Anghel, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate: „M-am speriat puțin!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 11:36

Prima reacție a lui Andrei Anghel, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate: M-am speriat puțin!”

Prima reacție a lui Andrei Anghel, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate

Andrei Anghel, în timpul unei probe/ Getty Images

Andrei Anghel a oferit prima reacție, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate, la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Sportivul de 25 de ani susține că a reușit cel mai rapid start din întreaga carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Anghel s-a calificat cu al nouălea timp în semifinala probei de 50 de metri liber. Anghel se va lupta pentru un loc în finală de la ora 15:11, exclusiv în AntenaPLAY.

Prima reacție a lui Andrei Anghel, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate

Andrei Anghel s-a declarat foarte mulțumit de prestația din seriile de 50 de metri spate. Timpul de 24,86 secunde a fost cel mai bun din întreaga carieră pentru Anghel, însă acesta susține că mai are mult de practicat.

„Poate a fost cel mai rapid start din cariera mea. Unghiul la care am intrat în apă, însă, n-a fost ideal.

M-am speriat puțin, doar că n-ai foarte mult timp să stai speriat sau să stai în orice altă stare decât în probă. Am zis aia e, suntem unde suntem, ne descurcăm cu ce avem. Mă bucur mult că e personal best.

Reclamă

Mai am de unde să corectez. Există un univers real în care prind finală. Să sperăm că suntem în universul acela”, a declarat Andrei Anghel, pentru gsp.ro.

Vezi mai jos cursa care i-a adus lui Andrei Anghel calificarea în semifinale

Andrei Anghel va lua startul în semifinala a doua, de la ora 15:11. Până atunci, sportivul de 25 de ani susține că se va odihni și va bea multă cafea.

Reclamă 4 / 0/3

O să mă bucur vreo două ore. Apoi o să mă resetez pe am de făcut, dar vreau să-mi dau bomboana asta.

O să încep cu mâncat, somn clasic, apoi multă cafea, ca și acum de altfel. Nu știu dacă tremuram de emoții sau de la câte cafea am băut sau de la amândouă”, a mai spus Andrei Anghel, pentru sursa citată mai sus.

Andrei Anghel luptă pentru finala de la 50 de metri LIVE VIDEO (15:11)

Andrei Anghel luptă pentru finala de la 50 de metri LIVE VIDEO (15:11), la Campionatele Mondiale de Înot, exclusiv în AntenaPLAY.

Anghel s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate cu al nouălea timp din toate seriile, 24:86. El a obținut astfel un timp mai bun decât cel care i-a adus bronzul la Sette Colli (24:98).

Românul de 25 de ani a fost al patrulea din seria 6, fiind depășit de Justin Ress (24:18), Ole Braunschweig (24:72) și de Thomas Ceccon (24:80). El a fost repartizat în a doua semifinală, prima începând la 15:06.

Ress este cel care a obținut cel mai bun timp din serii, iar înaintea românului se mai află Apostolos Christou (24:48), Hunter Armstrong (24:49), Ksawery Masiuk (24:71), Jiayu Xu (24:73) și Isaac Cooper (24:73).

De reamintit și faptul că Andrei a fost prezent și la proba de 100 de metri spate, dar acolo nu a reușit să prindă semifinalele. Totuși, 50 de metri spate este considerată proba forte a românului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și