Închide meniul
VIDEO

David Popovici a ratat dramatic o medalie în finala de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Înot. A terminat pe locul 4

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2023, 14:08

Reclamă
David Popovici a ratat dramatic o medalie în finala de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Înot. A terminat pe locul 4

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 1 în AntenaPLAY, în finala de la 200 de metri liber de la Fukuoka

Profimedia

David Popovici a ratat dramatic o medalie în finala de 200 de metri la Campionatul Mondial. Popovici a terminat pe locul 4 deşi a condus 3 sferturi din cursă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultat şocant în finala probei de 200 de metri liber, acolo unde Popovici era mare favorit. David Popovici a terminat pe locul 4 finala de la 200 de metri liber. Popovici a scos timpul de 1:44.90. Campion mondial a devenit Matthew Richards. Tom Dean a terminat pe locul 2, cu timpul de 1:44.32, în timp ce medalia de bronz a câştigat-o Sunwoo Hwang cu un timp de 1:44.42.

Video cu finala probei de 200 de metri liber

David Popovici a ratat dramatic o medalie în finala de 200 de metri la Campionatul Mondial

Update 14:10: David Popovici a terminat pe locul 4 finala de la 200 metri liber. Matthew Richards este noul campion mondial al probei de 200 de metri liber.

Reclamă

Update 14:05: A început finala de la 200 de metri liber.

VEZI AICI LIVE VIDEO FINALA LA 200 DE METRI LIBER, CU DAVID POPOVICI FAVORIT

LIVE VIDEO David Popovici luptă ACUM pentru aur în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Update 11:30: David Popovici, favorit cert la pariuri în finala la 200 m liber! Cum arată cotele. Detalii AICI.

Reclamă 4 / 0/3

Update 11:00: Cuvinte uriaşe pentru David Popovici, înainte de finala de 200 de metri liber. Detalii AICI.

Update 10:30: David Popovici îşi cunoaşte principalul rival pentru aur: „E mai mult decât un înotător”! Detalii AICI.

Update 10:00: David Popovici a intrat în istorie la Fukuoka! Nici Michael Phelps sau Paul Biedermann nu au putut realiza asta! Detalii AICI.

Update 09:30: Cu cine se luptă David Popovici pentru aur. Finala probei de 200 de metri liber e LIVE pe Antena1 și în AntenaPLAY. Detalii AICI.

VEZI LIVE VIDEO AICI FINALA LA 200 DE METRI LIBER

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (14:02), finala de 200 metri liber la Campionatele Mondiale de Înot

Luke Hobson, din SUA, a avut al doilea cel mai bun timp din semifinale, 1:44:87, urmat de 1:45:07, timp înregistrat de Hwang Sunwoo (Coreea de Sud).

David Popovici va intra în istorie dacă îşi va apăra titlul mondial în proba de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Doar patru înotători au mai reuşit această performanţă în istorie. Este vorba de Michael Gross (1983, 1986), Ian Thorpe (2001, 2003), Michael Phelps (2005, 2007) şi Sun Yang (2017, 2019).

Reclamă

În calea lui David Popovici stă sud-coreeanul Hwang Sunwoo, cel care a obţinut cel mai bun timp al anului în proba de 200 de metri liber. Chiar dacă a obţinut abia al treilea timp în semifinale, sud-coreeanul Hwang Sunwoo este considerat principalul contracandidat al lui David Popovici la aurul mondial.

„E un tip foarte drăguț. Mai mult decât un înotător: este un tip foarte politicos și amabil”, a declarat David Popovici despre Hwang Sun-woo, potrivit eurosport.ro. „Suntem prieteni de când am înotat împreună. Și este, de asemenea, un concurent foarte aprig cu care abia aștept să concurez”, a punctat campionul mondial en-titre de la 100 şi 200 metri liber.

David Popovici, reacţie fabuloasă după cursa de 200 liber: „Nu cumva să fiu atât de tâmpit”

David Popovici a avut o reacţie fabuloasă după cursa de 200 metri liber. Campionul mondial en-titre din probele de 200 şi 100 metri liber s-a calificat în finala de la 200 metri liber cu cel mai bun timp.

Singurele mele dorințe erau să-mi iasă bazinele, proba așa cum am calculat-o. Îmi doream să mă calific primul. Uite că de data asta aveam și un obiectiv pentru a-mi asigura cumva calificare. Am vrut să termin primul seria pentru a știi că voi intra oricum

M-am simțit bine, n-a fost ușor niciodată, nu-i ușor. De dimineață, când terminasem proba, era un bazin de relaxare unde o să mă duc și acum curând. Și m-am întâlnit câțiva competitori și ziceau e ușor, ușor, nu, nu, chiar nu e

De dimineața am înotat mai încet a 2-a jumătate a cursei. Spre final am sprintat un pic ca să nu cumva să fiu atât tâmpit încât să nu mă calific.

Apa e bună, dar e foarte rece, nu știu ce au japonezii de o fac așa, dar ajută. Publicul japonez e foarte diferit de publicul european. Parcă europenii noștri sunt mai fanatici, țipă, se mișcă mai tare, se agită. Dar e clar că japonezilor le place foarte mult înotul și și sportul se vede”, a spus David Popovici, pentru gsp.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și