Închide meniul

Reacţia lui Cesar Cielo, după ce David Popovici i-a doborât recordul mondial la 100 de metri liber: „Știam că se apropie ziua asta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2022, 22:04

Reacţia lui Cesar Cielo, după ce David Popovici i-a doborât recordul mondial la 100 de metri liber: „Știam că se apropie ziua asta

David Popovici și-a spulberat adversarii la Roma

David Popovici, la Europeanul de natație / Profimedia

  • Reacţia lui Cesar Cielo, după ce David Popovici i-a doborât recordul mondial la 100 de metri liber
  • Ce a spus înotătorul brazilian

Reacţia lui Cesar Cielo, după ce David Popovici i-a doborât recordul mondial la 100 de metri liber. Înotătorul brazilian l-a felicitat pe David Popovici, după ce românul i-a doborât recordul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a stabilit un nou record mondial în finala de 100 de metri liber de la Campionatul European de nataţie.

Reacţia lui Cesar Cielo, după ce David Popovici i-a doborât recordul mondial la 100 de metri liber

Știam că se apropie ziua asta… Și a făcut-o! Recordul meu mondial la 100 de metri liber a fost doborât după 13 ani! Felicitări, Popovici! Despre asta este sportul de înaltă performanță, despre evoluție constantă. Mă bucur că am deținut acest record uriaș atâția ani!

Reclamă

Acum este momentul tău! L-ai câștigat și îl meriți! Există un nou cel mai rapid om din lume la 100 de metri liber și este abia la început!„, a scris Cesar Cielo pe contul său de Instagram, conform eurosport.ro.

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a scris istorie şi a doborât recordul mondial la 100 de metri liber

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a spulberat recordul mondial la 100 de metri liber. Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba regină a nataţiei.

Reclamă

David Popovici a făcut o cursă fabuloasă în finala probei de 100 metri liber şi a doborât recordul mondial vechi de 13 ani.

Credeam că e posibil și e cel mai bun loc în care aș fi putut să fac asta Aici s-a bătut recordul și în 2009. Sunt bucuros că am reușit asta! Acum mă grăbesc pentru premiere, dar o să revin și vom discuta despre tot”, a fost prima reacţie a lui David Popovici, conform gsp.ro.

Ulterior, Popovici a avut un mesaj şi pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

„Succesul vine din faptul că știi că ai făcut tot posibilul pentru a deveni cea mai bună versiune de care ești capabil„, a scris David Popovici pe reţelele de socializare.

David Popovici, campion european la 100 de metri liber

Înotătorul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100.

Maghiarul Kristof Milak a câştigat argintul, în 47 sec 47/100, iar bronzul a revenit italianului Alessandro Miressi, în 47 sec 63/100.

Popovici (17 ani), campionul mondial en titre la 100 şi 200 m liber, reuşise vineri, în semifinale, un nou record european, cu timpul de 46 sec 98/100.

Vechiul record mondial al probei era deţinut de brazilianul Cesar Cielo Filho (46 sec 91/100), din 2009.

Popovici deţine astfel la 100 m liber, recordul mondial de seniori şi juniori, recordul european de seniori şi juniori, precum şi recordul competiţiei, scrie agerpres.ro.

David Popovici a devenit al doilea român care cucereşte un titlu european într-o probă masculină, după Robert Glinţă, care a luat aurul în 2021, la Budapesta, la 100 m spate. David Popovici va mai concura la Roma şi în probele de 200 m liber, 400 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

Reclamă

România este reprezentată la Europene de o delegaţie de 11 sportivi, în frunte cu David Popovici, dublu campion mondial. Sportivii români vor participa în probele de înot, sărituri în apă şi sărituri de la mare înălţime.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie