Închide meniul
VIDEO

Reacţia lui Kyle Chalmers, rivalul lui David Popovici, după ce a scos un timp uluitor în proba de ştafetă de 4×100 de metri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2023, 20:00

Reclamă
Reacţia lui Kyle Chalmers, rivalul lui David Popovici, după ce a scos un timp uluitor în proba de ştafetă de 4×100 de metri

Kyle Chalmers este într-o formă de zile mari

Profimedia

Reacţia lui Kyle Chalmers, marele rival al lui David Popovici în proba de 100 de metri liber, după ce a scos un timp uluitor în finala de ştafetă. Chalmers a câştigat medalia de aur cu ştafeta Australiei în proba de 4X100 de metri liber. Campionatele Mondiale de Înot sunt exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Chalmers se anunţă a fi un rival de temut pentru David Popovici în proba regină a nataţiei, de 100 de metri liber. Marea finală a probei de 100 de metri liber va fi joi, 27 iulie, de la ora 14:21, în direct în AntenaPLAY.

Finala se anunţă a fi una formidabilă având în vedere timpul scos de Chalmers pe ultima sută de metri la ştafetă: 46,56 secunde. Totuşi, se ştie că în probele de ştafetă, sportivii din ultimele 3 schimburi scot timp mai buni. Recordul mondial îl proba de 100 de metri liber îi aparţine lui David Popovici: 46,86 de secunde.

Reacţia lui Kyle Chalmers, marele rival al lui David Popovici în proba de 100 de metri liber, după ce a scos un timp uluitor în finala de ştafetă

Am avut pielea de găină toată seara. Sam Short a înotat atât de bine. A fost un moment cu multe furnicători. Apoi Titmus bate record mondial și ștafeta feminină bate record mondial. Nu cred că Australia ar putea cere o noapte mai bună. Cred că am fost la Campionate Mondiale unde ne-am chinuit să câștigăm patru medalii de aur în întreaga competiție, darămite patru medalii de aur în prima seară„, a spus Kyle Chalmers, conform swimmingworldmagazine.com.

Video cu cursa fenomenală reuşită de Kyle Chalmers şi ştafeta Australiei

Reclamă

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka

David Popovici a fost aplaudat la scenă deschisă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Întreaga audienţă l-a aplaudat pe David Popovici, care a primit o distincţie din partea organizatorilor şi un kimono. Românul a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la deschiderea Campionatelor Mondiale de Înot. Momentul a fost surprins în AntenaPLAY.

Îl vedem pe ecran pe tânărul superstar din România. Nu îl vom vedea astăzi (n.r.: concurând), îl vom vedea de mâine, în special împotriva lui Kyle Chalmers. E unul dintre superstarurile acestui sport”, a spus unui dintre comentatori.

Reclamă 4 / 0/3

Îl vom vedea mâine dimineaţă, are o zi liberă azi. Fără îndoială va fi unul dintre superstarurile acestei competiţii, în Fukuoka. Iată-l, prezentat publicului”, a punctat celălalt comentator.

David Popovici, campionul mondial en-titre la probele de 100 şi 200 de metri liber, va fi văzut mâine exclusiv în AntenaPLAY în seriile de 200 de metri liber. David Popovici va concura de la ora 05:27 (n.r.: ora României).

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și