Închide meniul
EXCLUSIV

Robert Badea, rezultat superb la 16 ani, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: „E cursa vieţii”

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 20:14

Reclamă
Robert Badea, rezultat superb la 16 ani, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: „E cursa vieţii

Robert Badea, rezultat superb la 16 ani, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Robert Badea, în timpul unui interviu - Antena Sport

Robert Badea a obţinut un rezultat superb la 16 ani, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Puştiul a terminat pe locul 5 finala probei de 400 de metri mixt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevul Iuliei Becheru a pornit pe culoarul 1 în finala de la Otopeni şi a înotat în faţa fanilor români prezenţi la bazin. „E cursa vieţii”, a spus puştiuş de la Steaua.

Robert Badea, rezultat superb la 16 ani, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

„Mă simt extraordinar, mai ales că mă aflu în faţa unei săli pline. Este extraordinar să fii pe locul 5 în Europa. Sunt puţin obosit, noroc că sunt colegii aici să mă trezească. E cursa vieţii, pot spune asta. A fost extraordinar să urle tot publicul când am intrat.

S-ar putea să nu dorm deloc de la această probă. Voi vrea să ajung pe locul 1. Concursul a fost obositor şi îmi dau nota 8-9. Antrenoarea îmi va da nota 10. Mă voi duce acasă să mă culc. De-abia aştept să mă joc cu prietenii mei. Le mulţumesc tuturor care au fost alături de noi”, a spus Badea, pentru Antena Sport.

Alberto Razzetti a cucerit medalia de aur la 400 de metri mixt şi a stabilit un nou record. A fost urmat de britanicul Duncan Scott şi de grecul Apostolos Papastamos. Puştiul de 16 ani, Robert-Andrei Badea, s-a clasat pe locul 5. Românul de 16 ani a obţinut o performanţă remarcabilă, cu un timp de 4:07,57.

Reclamă

4:11.38 fusese timpul cu care românul se calificase în finală şi anunţase că va fi un pericol pentru adversari

David Popovici, bronz la 100 de metri liber

David Popovici a fost uluitor pe ultimii 25 de metri ai finalei de 100 de metri liber a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt şi a câştigat medalia de bronz, live în AntenaPLAY şi pe Antena Stars.

Înainte de ultima întoarcere, David Popovici era abia pe locul 7, dar au urmat 25 de metri incredibili în care campionul nostru şi-a depăşit nu mai puţin de patru adversari şi a obţinut a doua medalie a României la competiţia ce a fost transmisă live în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Au fost multe valuri. Asta râdeam şi cu câţiva înotători. Cu cel englez şi cu portughezul. Au fost valuri, dar a fost frumos. A fost o cursă rapidă şi mă bucur că am reuşit să urc pe podium.

E tot ceea ce s-a putut astăzi şi în continuare italianul şi francezul sunt mai buni decât mine. Ei m-au bătut şi la Campionatul Mondial în bazin scurt. Dar din fericire o să mai fie o mulţime de concursuri şi de abia aştept să fiu acolo, în faţa lor, când va veni vremea.

Publicul a fost ca întotdeauna, superb! Adică am spus asta şi ieri, cred că e visul oricărui sportiv să concureze acasă şi să aibă atât de mulţi fani. Mă bucur, sper că şi ieri au plecat oamenii fericiţi, pentru că eu unul am plecat fericit aseară. Chiar dacă nu am reuşit să ating podiumul, am reuşit să am un timp foarte bun de care am fost mulţumit. Ăsta e sportul, uneori câştigi, alteori înveţi! „, a declarat David Popovici în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și