Închide meniul

Robert Glință, plecăciune în fața lui David Popovici: „Regele David și-a înecat concurența!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 23:38 / Actualizat: 26 iunie 2022, 12:36

Robert Glință, plecăciune în fața lui David Popovici: „Regele David și-a înecat concurența!

David Popovici, alături de Robert Glință

David Popovici, alături de Robert Glință / Instagram

Robert Glință a avut un mesaj superb pentru David Popovici după ce ambii înotători români și-au încheiat parcursul de la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se întoarce acasă cu două medalii de aur, una la proba de 200 de metri liber și una la proba de 100 de metri liber. Robert Glință n-a câștigat nicio medalie, dar a ajuns în două finale, locul 8 la 100 de metri spate și locul 5 la 50 de metri spate.

Robert Glință, plecăciune în fața lui David Popovici, după performanțele de la Campionatul Mondial de Natație

„Mi-am îmbogățit experiența pe cea mai mare scenă, cu încă două finale ale Campionatului Mondial în dreptul numelui meu, la Budapesta.

Mai departe, privim tot către premiul cel mare cu mai multă energie și motivație, pentru a ne îndeplini ambițiile.

A fost ireală susținerea din partea tuturor românilor de acasă față de mine și regele David Popovici la acest campionat!

Reclamă

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit, celor care ați venit să ne priviți și celor care v-ați gândit la noi în aceste zile, voi sunteți adevărații eroi care ați făcut valuri (desigur împreună cu David care a făcut valuri de aproape și-a înecat concurența. Way to go giant!).

Mult succes în continuare săritorilor noștri români care urmează să intre în competiție Constantin Popovici și Angelica Muscalu”, a scris Robert Glință, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Robert Glință 👽 (@robglinta)

Reclamă 4 / 0/3

Robert Glință, locul 5 în finala de 50 de metri spate

Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

Românul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100).

Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

David Popovici, recompensat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora pe David Popovici cu cea mai înaltă distincţie a statului român, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, ca urmare a performanţelor extraordinare obţinute la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

„Prin talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul său, demonstrate atât în bazinul de înot, cât şi în afara sa, David Popovici a promovat numele ţării noastre în întreaga lume. David Popovici este un model pentru tânăra generaţie şi un veritabil ambasador al sportului, iar energia depusă în slujba afirmării înotului pe plan internaţional reprezintă un câştig uriaş pentru România”, precizează comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și