Închide meniul

Simona Halep, mesaj special pentru noul campion al României, David Popovici: „E un băiat deosebit”. Ce sfat i-a dat „Simo”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2022, 8:46

Simona Halep, mesaj special pentru noul campion al României, David Popovici: „E un băiat deosebit. Ce sfat i-a dat „Simo

Mesajul Simonei Halep pentru David Popovici

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Simona Halep are un mesaj superb pentru David Popovici. Sportiva laudă performanţele istorice reuşite de înotător la Campionatul Mondial de la Budapesta, unde a reuşit să triumfe în probele de 100 şi 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se află în turul secund la Wimbledon, după victoria din primul tur cu Karolina Muchova. După meci, Simo a oferit declaraţii în privinţa lui David Popovici, pe care îl consideră un „fenomen”, după succesul de la Budapesta.

Simona Halep, mesaj de mare campioană pentru David Popovici

Simona Halep i-a transmis un mesaj superb lui David Popovici. Fostul lider WTA este de părere că David Popovici are un viitor strălucit în faţă, motiv pentru care îl consideră o „minune” a sportului românesc. Totodată, Halep i-a oferit sfatul de a rămâne concentrat pe ceea ce urmează.

„M-am uitat la rezultatele lui, îl felicit din tot sufletul. Este minunat ceea ce face. Îi doresc să fie foarte concentrat pe ce are de făcut de aici înainte, că mai are de făcut. Să primească toată dragostea oamenilor, dar să stea cu picioarele pe pământ. Pentru că poate face minuni. Îi doresc mult succes.

E un băiat deosebit, l-am văzut și în interviuri, și în tot ceea ce face, în tot ce zice, bravo lui.

Reclamă

El este deja un fenomen social, nu trebuie să mai vorbim despre asta la viitor. Este un campion și o minune a înotului la noi. Și cred că o să fie mare de tot. Este deja mare, dar o să fie și mai mare”, a declarat Simona Halep, conform treizeciro.ro.

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona nu i-a dat nicio şansă Karolinei Muchova şi a debutat cum nu se putea mai bine. A câştigat disputa în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2. Nici viitoarea ei adversară nu a avut emoţii pentru a obţine calificarea. Belgianca de 36 de ani, ajunsă pe locul 190 WTA, a eliminat-o pe australianca Jaimee Fourlis (150 WTA), scor 7-5, 6-2.

Simona Halep este mare favorită, ţinând cont de actuala clasare în clasamentul mondial şi de istoricul din circuit. A „demolat-o” pe Kristen Flipkens de fiecare dată când a întâlnit-o. Au fost cinci meciuri directe până acum, iar românca are victorii pe linie. Mai mult decât Totuşi, ultimul duel datează din 2016.

Reclamă 4 / 0/3

Prima dată Halep şi Flipkens au fost adversare în urmă cu 12 ani, la Tokyo. Simona şi-a adjudecat primul set cu 6-4, iar în actul secund s-a impus la zero! În 2011, campioana noastră s-a calificat în finala turneului de la Fes (Maroc) după ce a trecut de belgiancă cu 7-5, 6-4.

Au urmat alte două victorii categorice obţinute de constănţeancă, de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-4, 6-2. Halep a triumfat în meciurile cu Flipkens de la ‘s-Hertogenbosch (2013) şi Cincinnati (2014). Ultima lor confruntare a avut loc la US Open, în urmă cu 6 ani. A fost cea mai clară victorie a Simonei. Belgianca a pierdut fără drept de apel, cu scorul 0-6, 2-6.

Primele declaraţii ale Simonei Halep, după calificarea în turul secund de la Wimbledon 2022

După victoria din primul tur, cu jucătorea din Cehia Karolina Muchova, Simona Halep a oferit declaraţii chiar pe teren.

„Se simte minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor”, a declarat Simona Halep, la interviul de după meci, citată de eurosport.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și