Închide meniul

Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 6-2. „Simo” s-a calificat în turul 2 la Wimbledon 2022 după o victorie entuziasmantă!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iunie 2022, 18:30 / Actualizat: 13 februarie 2024, 18:35

Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 6-2. „Simo s-a calificat în turul 2 la Wimbledon 2022 după o victorie entuziasmantă!

Simona Halep - Karolina Muchova LIVE TEXT, la Wimbledon 2022

Simona Halep, în timpul unui meci de la Wimbledon 2022 / Profimediaimages

Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 6-2, în primul tur de la Wimbledon 2022. „Simo” a câştigat fără emoţii primul lor duel direct şi a obţinut calificarea în minimum de seturi. În turul următor se va duela cu Kristen Flipkens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep nu a avut mari probleme cu Muchova şi s-a impus după un meci care a durat 64 de minute. A ajuns în turul doi la Wimbledon, acolo unde mai sunt calificate româncele Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara şi Ana Bogdan, în timp ce Gabriela Ruse a părăsit competiţia.

Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 6-2

Update 19.06: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 6-2.  Victorie! Simona Halep a obţinut calificarea în turul 2 de la Wimbledon 2022 după ce a dominat copios meciul cu Muchova!

Update 19.01: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 5-2. Un singur game îi mai lipseşte Simonei pentru a se califica în turul 2.

Reclamă

Update 18.56: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 4-2. Muchova a salvat o minge de break şi visează la o minune.

Update 18.51: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 4-1.  Simona defilează şi s-a desprins pe tabelă.

Update 18.48: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 3-1. Break Halep! Campioana noastră a reuşit să dea lovitura şi să se distanţeze după un game extrem de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Update 18.39: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 2-1. Simona continuă să îşi arate superioritatea şi este din nou în avantaj.

Update 18.36: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 1-1. Jucătoarea din Cehia, de pe locul 81 WTA, a restabilit egalitatea.

Update 18.33: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 1-0. Game la zero pentru Halep.

Update 18.29: Simona Halep – Karolina Muchova 6-3. Set Simona Halep! Românca şi-a adjudecat primul act după 30 de minute!

Update 18.26: Simona Halep – Karolina Muchova 5-3. Simona mai are nevoie de un singur game pentru a câştiga primul set. Campioana noastră are un joc solid şi nu are probleme pe propriul serviciu!

Update 18.23: Simona Halep – Karolina Muchova 4-3. Karolina rezistă şi se apropie din nou de Simona.

Reclamă

Update 18.21: Simona Halep – Karolina Muchova 4-2. Fosta campioana de pe iarba londoneză îşi menţine avansul de două game-uri.

Update 18.20: Simona Halep are, de-a lungul carierei, 24 de victorii şi 8 înfrângeri la Wimbledon.

Update 18.15: Simona Halep – Karolina Muchova 3-2. Muchova se chinuie, dar a izbutit să câştige pe propriul serviciu. Simona a fost la un pas să se accidenteze după ce s-a împiedicat şi a căzut.

Update 18.11: Simona Halep – Karolina Muchova 3-1. Halep şi-a făcut şi serviciul şi şi-a creat un avantaj important în primul set.

Update 18.07: Simona Halep – Karolina Muchova 2-1. Break pentru Simona Halep. Fostul lider WTA a preluat iniţiativa şi a trecut la conducere!

Update 18.04: Simona Halep – Karolina Muchova 1-1. „Simo” a restabilit egalitatea!

Update 18.02: Simona Halep – Karolina Muchova 0-1. Muchova îşi face servicul în debutul partidei.

Update 17.58: Începe partida din primul tur a Simonei Halep la Wimbledon, cu Karolina Muchova la serviciu.

Update 17.45: Meciul de debut al Simonei Halep la Wimbledon 2022 va începe în scurt timp!

Karolina Muchova are 25 de ani şi este ocupanta locului 82 WTA şi vine după o primă jumătate de sezon modestă. Cea mai bună performanţă este turul 3 de la Roland Garros şi Miami.

La Wimbledon, Muchova a atins în două rânduri faza sferturilor. Ultima oară, chiar anul trecut, când a fost învinsă de Angelique Kerber, după ce le-a eliminat Zhang, Giorgi, Pavlyuchenkova şi Badosa.

Muchova a câştigat un singur turneu în carieră, Openul din Coreea, în 2019. Din tenis, ea a câştigat un total de 3.5 milioane de dolari, dintre care 280.000 în 2022.

Simona Halep a vorbit despre accidentarea de la Bad Homburg

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg din cauza unor dureri la gât, dar a anunțat, cu o zi înaintea meciului cu Karolina Muchova, că, în proporție de 95%, problemele au dispărut.

“Pot să mișc gâtul. 95% mi-a trecut durerea. Mai am o zi să mă recuperez, dar mă simt foarte bine și abia aștept să încep turneul. Au trecut 3 ani de când n-am mai jucat aici. A fost cel mai bun meci al carierei (n.r. – finala Wimbledon 2019), am amintiri fantastice. Abia aștept să joc din nou, să intru din nou pe teren și sper să mă simt bine pentru că e locul meu favorit.

După acel moment la Roland Garros (n.r. – eliminarea din acest an) nu am luat pauză. Am vrut să muncesc cât mai mult, am mers două zile acasă, apoi m-am întors la Paris, la Patrick (n.r. – Mouratoglou), și nu am renunțat. Mi-am spus că trebuie să muncesc cât mai mult.

Acum mă simt mai puternică, și din punct de vedere emoțional. Chiar dacă nu mă aștept la ceva anume, sunt pregătită să joc cel mai bun tenis al meu. De câte ori câștigi un turneu și te întorci după aceea ai un moral mai bun. Dar nu e ușor, știu acest turneu, e dificil să joci pe iarbă. O să lupt și o să încerc să câștig primul meci.”, a spus Simona Halep, pentru eurosport.ro.

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la Wimbledon 2022

Legendara jucătoare americană, Chris Evert, pariază pe Simona Halep pentru a deveni campioană în acest an la Londra. În timpu carierei fabuloase,Evert a triumfat de trei ori pe iarba de la All England Club.

„O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte gratuite. Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante”, a declarat Chris Evert.

Simona Halep a avut rezultate notabile în acest sezon de iarbă. Românca a evoluat în semifinale la Birmingham, fiind învinsă de Beatriz Haddad Maia. Tot în penultimul act a ajuns şi la Bad Homburg, însă de această dată s-a retras înainte de partida cu Bianca Andreescu.

La Wimbledon, Halep revine după trei ani. La ultima participare, Simo a reuşit să câştige trofeul, după o finală câştigată în două seturi în faţa Serenei Williams.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și