Închide meniul

Simona Halep, reacție după recordul mondial stabilit de David Popovici la Roma

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 august 2022, 9:22

Simona Halep, reacție după recordul mondial stabilit de David Popovici la Roma

Simona Halep, reacție după recordul mondial stabilit de David Popovici la Roma

Simona Halep și David Popovici / Colaj Profimedia Images

Simona Halep a avut o primă reacție după recordul mondial stabilit de David Popovici, în cursa de 100 de metri liber, care i-a adus și titlul european la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a devenit cel mai rapid inotător din istorie în proba regină de 100 de metri liber, cu timpul de 46,86 de secunde.

Simona Halep, reacție după recordul mondial stabilit de David Popovici

Simona Halep a postat un mesaj pe Instagram în care îl aplaudă pe David Popovici pentru performanța uimitoare de la Foro Italico, alături de o captură în care este explicat cât de mare este rezultatul sportivului de doar 17 ani.

David Popovici a devenit al doilea român care cucereşte un titlu european într-o probă masculină, după Robert Glinţă, care a luat aurul în 2021, la Budapesta, la 100 m spate. David Popovici va mai concura la Roma şi în probele de 200 m liber, 400 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

Reclamă

România este reprezentată la Europene de o delegaţie de 11 sportivi, în frunte cu David Popovici, dublu campion mondial. Sportivii români vor participa în probele de înot, sărituri în apă şi sărituri de la mare înălţime.

David Popovici, savuros când a vorbit despre bucuria „nebună” după ce a stabilit recordul mondial

David Popovici a stabilit un nou record mondial în „proba regină” a nataţiei, iar la finalul cursei şi-a dat frâu emoţiilor.

”La final m-am asigurat că văd bine tabela. Nu am fost extraordinar de surprins. Știam că sunt suficient de rapid. Dar m-am bucurat foarte tare. A fost euforia făcându-și efectul. Cred că am făcut mai mult ca o gorilă la final, a fost un instinct animalic. Cine știe ce mi-a venit.

Reclamă 4 / 0/3

După orice cursă mi-e puțin rău, dar tuturor le e. A fost o cursă ca la carte, cum mi-am dorit. O să mă bucur, sărbătorim puțin, dar nu prea tare. Urmează și alte probe. Vor fi zile pline.

Și eu am așteptat foarte mult această performanță. Nu ne-am grăbit nicăieri, dar ne bucurăm că am reușit să o facem înainte de termen. Nu că am fi avut unul. Termenul era să nu ne grăbim, să o luăm pas cu pas. Văd că s-a putut un pic mai repede. Da, întotdeauna cred că se poate înota mai repede. Mai am mult de perfecționat. Nu mă deranjează, aștept”, a spus Popovici, citat de gsp.ro.

Recomandări
  • Simona Halep, mesaj special pentru David Popovici
  • Popovici a bătut recordul mondial la 100 de metri liber

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și