Închide meniul

Tatăl lui David Popovici a rupt tăcerea şi a vorbit, în premieră, despre sacrificiile făcute pentru fiul său. Modul prin care Mihai Popovici a reuşit să facă rost de bani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 14:42

Tatăl lui David Popovici a rupt tăcerea şi a vorbit, în premieră, despre sacrificiile făcute pentru fiul său. Modul prin care Mihai Popovici a reuşit să facă rost de bani

Modul prin care tatăl lui David Popovici a încercat să facă rost de bani pentru fiul său

David Popovici şi tatăl său / Profimediaimages/Captură FINA

Tatăl lui David Popovici, Mihai Popovici, a făcut dezvăluiri în premieră despre modul în care a încercat să facă rost de bani pentru fiul său. Mihai Popovici a anunţat că a făcut sacrificii până să reuşească să îi găsească contracte de sponsorizare celui care avea să devină cel mai rapid înotător din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să devină campion mondial şi european, David Popovici a avut dificultăţi în a găsi sponsori care să îl ajute să îşi vadă visul împlinit. Tatăl său a dus o muncă uriaşă de convingere. El a lucrat în domeniul vânzărilor şi a devenit specialist în suplimente nutritive şi în marketing.

Modul prin care tatăl lui David Popovici a încercat să facă rost de bani pentru fiul său

Mihai Popovici a explicat cât de greu i-a fost, la început, să găsească sprijin financiar. A dat sute de telefoane şi a fost prezent la tot felul de întâlniri, până să facă rost de finanţarea de care avea nevoie. Acum este asaltat cu oferte şi a ajuns să refuze constant parteneriate.

David este un deschizător de drumuri, pentru că a fost foarte dificil să găsim parteneri. La ora la care am început să îi căutăm, înotul era puțin ofertant și apetitul lor se îndrepta către sporturi pe care cel puțin ei le percepeau ca fiind populare, în frunte cu fotbalul. A fost nevoie de câteva sute de întâlniri, email-uri, telefoane pentru a semna trei contracte.

Se interesează foarte multe companii de David, și mai mari și mai mici. Refuzăm constant parteneriate. Ne interesează doar parteneri puternici si planuri pe termen lung. Contează foarte mult și potrivirea între potențialul partener și imaginea lui David. Sunt discuții în desfășurare„, a declarat tatăl lui David Popovici pentru panorama.ro.

Reclamă

Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Mama lui David Popovici, în lacrimi după recordul spulberat de fiul său

Mama lui David Popovici a izbucnit în lacrimi după ce fiul său a devenit cel mai rapid înotător din istorie. Georgeta Popovici nu şi-a putut stăpâni emoţiile după cursa istorică reuşit la Roma de fiul său.

„Regele David” a scris o nouă pagină de istorie în nataţia mondială, A reuşit să doboare recordul mondial în proba regină a nataţiei: cea de 100 de metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, Popovici a primit titulatura de cel mai rapid înotător din istorie. În timpul festivităţii de premiere, mama lui David Popovici nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile. Aceasta a fost surprinsă cu lacrimi în ochi în timp ce fiul său defila cu steagul României. Georgeta Popovici şi soţul său, Mihai,şi-au aplaudat cu frenezie fiul.

Popovici a scrs istorie şi la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Campionul nostru este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

David Popovici va încasa o sumă uriaşă din Fondul de rezervă al Guvernului

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că dublul campion de 17 ani va primi un milion de lei (200.000 de euro) pentru cele două medalii de aur de la Budapesta. Acesta a susţinut că performanţa uimitoare a lui David Popovici nu putea să treacă neobservată. El a intrat în istoria nataţiei româneşti şi mondiale.

Astăzi în cadrul şedinţei de guvern am luat decizia de a recunoaşte performanţa sportivului nostru David Popovici şi în felul acesta am decis ca, fiind vorba despre o performanţă excepţională, să avem o recunoaştere pe măsură şi am hotărât să îi fie alocată din Fondul de rezervă al Guvernului o sumă de un milion de lei”, a declarat Ciucă după şedinţa de guvern.

David Popovici şi-a primit cecul chiar pe aeroport, la revenirea în ţară.

Recomandări
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!
  • Modul prin care tatăl lui David Popovici a încercat să facă rost de bani pentru fiul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și