Închide meniul

Toată lumea îl susţine pe David Popovici, înaintea finalei la 200m liber, LIVE în AntenaPLAY: „Abia aşteptăm finala”

Alex Masgras Publicat: 9 decembrie 2023, 17:36

Reclamă
Toată lumea îl susţine pe David Popovici, înaintea finalei la 200m liber, LIVE în AntenaPLAY: „Abia aşteptăm finala

oată lumea îl susţine pe David Popovici, înaintea finalei la 200m liber

David Popovici, la finalul unei curse / Profimedia

Toată lumea îl susţine pe David Popovici, înaintea finalei la 200m liber. Ioana Ştirbu şi Robert Badea sunt convinşi că Popovici poate câştiga medalia de aur în proba de 200m liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa pentru medalie în proba de 200m liber în care va concura David Popovici este de la ora 18:06, în direct în AntenaPLAY şi AntenaStars.

Toată lumea îl susţine pe David Popovici, înaintea finalei la 200m liber

Ioana Ştirbu, înotătoarea de 17 ani din lotul României la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, are mare încredere în David Popovici, înaintea finalei la 200m liber, probă în care a cucerit aurul la Kazan, în bazin scurt, în 2021.

„David este un sportiv cu experienţă, un sportiv care ne-a adus un record mondial. Abia aştept să văd finala şi îi urăm succes.

(n.r. Cu câte medalii încheie România Europeanul?) Să sperăm că minim 3, dar vom vedea mâine seară”, a declarat Ioana Ştirbu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

„Eu zic că o să fie a doua medalie pentru noi şi chiar finală la 100 de metri liber. Nu neapărat ne trage, vorbeşte cu noi, e foarte înţelegător. Şi ne mai spune din când în când nişte vorbe frumoase”, a declarat şi Robert Badea.

David Popovici a urlat de bucurie în vestiar după medalia de bronz câştigată de Andrei Ungur. Ce le-a spus adversarilor în bazin

David Popovici a oferit prima reacţie după calificarea în finala la 200m liber la Campionatele Europene de la Otopeni. Medaliat cu aur la Europenele în bazin scurt de la Kazan din urmă cu doi ani în această probă, Popovici va încerca sâmbătă să îşi treacă în palmares un nou aur, în competiţia care este LIVE în AntenaPLAY.

Popovici a făcut o cursă foarte bună în a doua semifinală a probei de la 200 de metri liber şi a câştigat-o fără emoţii (1:42.04). El va concura în finală în sesiunea de seară de sâmbătă, la ora 18:06.

Reclamă 4 / 0/3

Cu timpul obţinut în a doua semifinală, David Popovici s-a calificat în finala de sâmbătă cu cel mai bun timp:

„(Reporter: A venit mai devreme prima medalie la Europeanul acesta. Se simte şi a doua?) Dacă ne-aţi fi văzut în spate, la spaţiul nostru, am urlat şi deja începusem să le spun competitorilor noştri că am luat prima medalie. Felicitări lui Andrei, ne-am bucurat foarte tare. Da, îmi doresc să avem cât mai multe medalii, bineînţeles!”, a declarat David Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și