Închide meniul

Trei medalii cucerite la înot, în doar jumătate de oră! Performanţă fabuloasă reuşită de români la FOTE

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 20:43

Reclamă
Trei medalii cucerite la înot, în doar jumătate de oră! Performanţă fabuloasă reuşită de români la FOTE

Trei medalii cucerite la înot, în doar jumătate de oră la FOTE

Daria Silişteanu, la FOTE/ Facebook COSR

Înotătorii români au obţinut trei medalii la FOTE Maribor 2023, în doar jumătate de oră. Cei trei sportivi au reuşit o performanţă fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aur, aur, bronz – trei medalii la înot pentru România într-o jumătate de oră. Înotătorii români dau recital în Centrul de înot din Maribor!”, a transmis Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Trei medalii cucerite la înot, în doar jumătate de oră, la FOTE

Daria Silişteanu a cucerit medalia de aur în proba de 100 metri spate, Robert Badea şi-a adjudecat, de asemenea, medalia de aur la 400 metri mixt, iar Darius Coman a obţinut bronzul la 100 metri bras.

„AUR, AUR, BRONZ – 3 MEDALII la înot pentru ROMÂNIA în jumătate de oră!

Înotătorii români dau recital în Centrul de înot din Maribor!
Daria Silișteanu a cucerit AURUL la 100 m spate, Robert Badea și-a adjudecat de asemena AUR la 400 m mixt, iar Darius Coman a luat BRONZ la 100 m bras!

Reclamă

Felicitari TRICOLORI! Hai TEAM ROMANIA!”, se arată în mesajul postat de COSR, pe pagina oficială de Facebook.

David Popovici, despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu

David Popovici a oferit primele declaraţii despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu. El a vorbit după ce a stabilit un nou record naţionala proba de 50 de metri fluture, la Campionatul Naţional de Înot.

Marele nostru campion a vorbit şi despre performanţele colegei lui de la Dinamo, Daria Măriuca Silişteanu, care la doar 14 ani, a câştigat aurul la 50 de metri fluture.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a interesat şi timpul şi mi-am dorit să câştig. Din câte ştiu, este un nou record naţional. Cred că este important să nu punem presiune pe ea (n.r – Daria Silişteanu). Şi eu încerc să nu pun presiune pe mine, sau să o menţin redusă. O felicit!

Unul dintre visurile mele este să avem un lot complet pentru Jocurile Olimpice şi pentru Mondiale. Le doresc tuturor sportivilor să reuşească şi să se simtă bine”, a spus David Popovici, pentruTVR.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și