Închide meniul

David Popovici, despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu: „Să nu punem presiune pe ea!”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2023, 19:10

Reclamă
David Popovici, despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu: „Să nu punem presiune pe ea!

David Popovici, despre comparaţia cu Michael Phelps

David Popovici, cu tricolorul României / Profimedia Images

David Popovici a oferit primele declaraţii despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu. El a vorbit după ce a stabilit un nou record naţional la proba de 50 de metri fluture, la Campionatul Naţional de Înot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele nostru campion a vorbit şi despre performanţele colegei lui de la Dinamo, Daria Măriuca Silişteanu, care la doar 14 ani, a câştigat aurul la 50 de metri fluture.

David Popovici, despre noua senzaţie a înotului din România, Daria Silişteanu

„M-a interesat şi timpul şi mi-am dorit să câştig. Din câte ştiu, este un nou record naţional. Cred că este important să nu punem presiune pe ea (n.r – Daria Silişteanu). Şi eu încerc să nu pun presiune pe mine, sau să o menţin rudusă. O felicit!

Unul dintre visurile mele este să avem un lot complet pentru Jocurile Olimpice şi pentru Mondiale. Le doresc tuturor sportivilor să reuşească şi să se simtă bine”, a spus David Popovici, pentru TVR.

David Popovici, al treilea titlu la CN de Înot

David Popovici a câştigat, joi, a treia medalie de aur la Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori. Popovici s-a impus în proba de 50 metri fluture, stabilind şi un nou record naţional.

Reclamă

Popovici a câştigat tu timpul de 23.74. El a fost urmat de Denis Popescu, cu 23.95, şi Andrei Anghel, cu 24.40.

David Popovici a câştigat miercuri şi probele de 50 m liber. şi 100 metri spate. El va mai evolua la 100 m liber, 100 m fluture şi 400 m liber.

Competiţia se desfăşoară la Otopeni, între 5 şi 9 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și