Închide meniul

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc”

Publicat: 29 iulie 2024, 13:51

Reclamă
Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii

Vlad Stancu / Profimedia Images

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii! Vlad Stancu a ocupat locul 30 în serii la 800 metri liber, luni, la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stancu, în vârstă de 18 ani, a încheiat cursa în opt minute, 20 de secunde şi 78 de sutimi. Vlad Stancu a evoluat în prima serie din cele patru incluse în concurs.

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc”

La Paris, Vlad Stancu va lua startul şi în proba de 1.500 m liber. Seriile sunt programate sâmbătă, 3 august.

Acum 3 zile m-au depistat cu COVID. Am stat la pat 2-3 zile, n-am mâncat deloc, doar am băut apă. Am stat foarte mult să mă gândesc dacă să renunț, dar nu s-a putut. Sunt foarte trist, dar nu am ce face.

E o arenă spectaculoasă, cu un public superb. Păcat că nu am putut să performez pe măsură, sunt foarte supărat”, a declarat Vlad Stancu după cursa de la 800 metri liber, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Sper să-mi revin până la proba de 1.500 de metri. Respirator și muscular sunt la pământ. Dacă înotam probe de 100 sau 200 de metri ar fi fost mai bine, dar cum înot probe de 8, respectiv 15 minute, sunt foarte afectat respirator și muscular”, a mai declarat înotătorul român.

 

 

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:12

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Maribor 1-0. Alex Mitriţă a deschis scorul, iar oltenii lui Gâlcă speră la o revenire fantastică

21:02

Neman Gordno – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League

21:00

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

21:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

20:39

Plecare importantă de la Red Bull! Anunţul făcut de austrieci: „Contribuţia lui va marca pentru totdeauna istoria echipei”

20:33

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și