Închide meniul

Vlad Stancu s-a oprit în serii la 800m liber, Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha

Alex Masgras Publicat: 13 februarie 2024, 12:50

Reclamă
Vlad Stancu s-a oprit în serii la 800m liber, Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha

Vlad Stancu s-a oprit în serii la 800m liber, Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha

Vlad Stancu, la finalul unei curse / Profimedia

Vlad Stancu s-a oprit în serii la 800m liber, Campionatele Mondiale de la Doha. Sportivul român a încheiat cu timpul de 8:06.50 min., timp care nu i-a permis să meargă mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concursul din Qatar nu s-a încheiat pentru Vlad Stancu. Elevul antrenoarei Iulia Berecheru va reveni în bazinul de la Doha pentru proba de 1500 de metri liber.

Vlad Stancu s-a oprit în serii la 800m liber, Campionatele Mondiale de la Doha

Sportivul Vlad Stancu a intrat, marţi dimineaţă, din nou în bazin la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Doha, potrivit news.ro.

Sportivul român, în vârstă de 18 ani, a înotat în seriile probei de 800 m liber. Repartizat în seria a patra, Vlad a încheiat cele 16 lungimi de bazin cu timpul de 8:06.50 min., unul care nu-i permite accesul în finală.

Vlad Stancu va mai înota, la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Doha, şi în proba de 1.500 m liber, anunţă Federaţia Română de Nataţie.

Reclamă

Vlad Stancu a mai participat şi în proba de 400 de metri liber, acolo unde s-a oprit tot în serii, cu un timp de 3:52.97 min.

Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici

Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Asta după ce chinezul de 19 ani i-a doborât recordul românului, ce data din vara lui 2022, de la Europenele de la Roma.

Pan a înotat suta de metri în 46:80 de secunde, fiind cu 6 sutimi decât a fost David la Foro Italico. Americanii de la swimmingworldmagazine.com în văd pe Pan favorit şi la Jocurile Olimpice de la Paris, David fiind cotat cu şanse reale la proba de 200 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

„Pan a devenit marele favorit la aurul olimpic la 100 metri liber, dar asistăm la o generație excepțională de sprinteri, care împing înotul pe noi culmi. Pan va împlini 20 de ani în timpul Jocurilor Olimpice, în timp ce David Popovici, fostul recordmen mondial, va ajunge la această vârstă 6 săptămâni mai târziu.

Jack Alexy, argintul mondial din 2023, are 21 de ani, în timp ce Matt Richards și Jordan Crooks au la rândul lor 21 de ani. Nu trebuie uitat nici Hwang Sun-Woo, din Coreea de Sud, care are 20 de ani, deși acesta probabil că are mai multe șanse să obțină rezultate mari la 200 de metri liber”, au scris americanii de la swimmingworldmagazine.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și