Închide meniul
VIDEO

Vlad Stancu, locul 6 în finala probei de 1500 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 19:52

Reclamă
Vlad Stancu, locul 6 în finala probei de 1500 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Vlad Stancu, locul 6 în finala probei de 1500 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Vlad Stancu / Profimedia

Vlad Stancu a obținut locul 6 în finala probei de 1500 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Chiar dacă sportivul nu a obținut vreo medalie, performanța acestuia rămâne una impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stancu a concurat la Campionatele Europene de la Otopeni în cadrul sesiunii de seară de pe data de 7 decembrie. Competiția în care sportivii români se luptă pentru medalii se vede live în AntenaPLAY și as.ro/live.

Vlad Stancu, locul 6 în finala probei de 1500 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Cursa românului

Vlad Stancu a început finala probei de 1500 de metri liber de la Campionatele Europene de pe poziția a 8-a a bazinului. Acesta nu a reușit să își urmărească adversarii și a obținut doar locul al 6-lea, din totalul de 8 sportivi care au concurat pentru obținerea unei medalii.

Timpul obținut de Stancu a fost de 11:34.52. Acesta s-a aflat la o diferență considerabilă de primul loc, care a fost ocupat de Daniel Wiffen, din Irlanda. Acesta a cucerit medalia de aur după ce a obținut timpul de 14:09.11.

Medalia de argint a fost obținută de francezul David Aubry, cu timpul de 14:21.78, în timp ce medalia de bronz a fost obținută de sportivul din Ucraina, Mykhailo Romanchuk, cu timpul de 14:22.18.

Reclamă

Andrei Ungur s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Performanța sportivului român

Înotătorul a concurat în a 2-a semifinală a probei de 100 de metri spate masculin, care s-a văzut live în AntenaPLAY și as.ro/live. Acesta se va lupta pentru a obține o medalie în marea finală pe data de 8 decembrie, în sesiunea de seară a Campionatelor Europene de Înot, care au loc la Otopeni.

Andrei Ungur a început excelent cursa de la Otopeni și s-a ținut fără mari probleme după adversarii săi. Chiar dacă în prima parte a cursei a terminat primul tur de bazin pe poziția a 8-a, acesta a urcat, puțin câte puțin în clasament.

Până la jumătatea cursei se afla pe locul al 6-lea, iar, în cele din urmă, a încheiat cursa pe poziția a 2-a și a obținut calificarea în finala probei de 100 de metri spate masculin.

Reclamă 4 / 0/3

Înotătorul român a obținut timpul de 50.33, n timp ce Denis Popescu, care a reprezentat România în aceași semifinală, a încheiat cursa timpul de 51.43.

Ungur a obținut astfel al 3-lea timp din semifinale, în timp ce Popescu a obținut doar al 12-lea timp.
Finala va avea loc, așa cum a fost menționat și anterior, pe data de 8 decembrie, în sesiunea de seară și va fi live în AntenaPLAY și as.ro/live

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și