Închide meniul

Vlad Stancu, vicecampion european la 800 de metri liber! A treia medalie obţinută de sportivul de la CSA Steaua la CE de juniori de la Otopeni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2022, 19:16

Vlad Stancu, vicecampion european la 800 de metri liber! A treia medalie obţinută de sportivul de la CSA Steaua la CE de juniori de la Otopeni

Vlad Stancu, vicecampion european la 800 de metri liber

Vlad Stancu, medaliat cu argint / Antena Sport

Vlad Stancu a devenit vicecampion european la 800 de metri liber, la Campionatul European de Nataţie pentru juniori de la Otopeni. Înotătorul român a obţinut o performanţă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Stancu a cucerit medalia de argint în proba de 800 m liber după o cursă magnifică. A recuperat incredibil pe final. L-a depăşit la ultima întoarcere pe polonezul Chmielewski şi i-a făcut pe David Popovici şi pe ceilalţi conaţionali din proba de ştafetă să se bucure zgomotos în tribună.

David Popovici a trăit la maximum finala terminată pe locul 2 de Vlad Stancu

Vlad Stancu, vicecampion european la 800 de metri liber

Din păcate, Stancu nu l-a mai putut prinde din urmă pe italianul Galossi, care a cucerit medalia de aur cu timpul de 7:52.04. Sportivul legitimat la CSA Steaua a încheiat pe poziţia a doua, cu 7:54.02. Chmielewski, cu 7:56.81 a obţinut bronzul.

Aceste ‘motoare’ vin cu dedicaţie şi antrenament. A fost super, am văzut că l-am bătut iar pe polonez pe partea a doua. Este o senzaţie de excepţie şi vă mulţumesc mult că aţi fost aici, alături de mine„, a declarat Vlad Stancu după ce a câştigat medalia de aur.

Este a treia medalie pentru Stancu (CSA Steaua), după cele de aur de la 1.500 m liber şi ştafeta de 4×100 m liber băieţi. Poate spera la o medalie şi în proba de 400 de metri, de mâine.

Reclamă

Popovici, prima reacţie după calificarea în finala la 100 de metri liber

David Popovici a avut prima reacţie după calificarea în finala la 100 de metri liber la Campionatul European de Nataţie de la Otopeni. Tânărul de 17 ani, care deja a scris istorie la această ediţie, a obţinut cel mai bun timp.

David Popovici a oprit cronometrul la 48.31 de secunde și a fost câștigătorul detașat al cursei, pe care a dominat-o autoritar. În spatele lui David Popovici, în prima semifinală, a terminat cipriotul Nikolas Antoniou, cu 49.98. Podiumul a fost completat de lituanianul Daniil Pancerevas, cu 50.14.

Din păcate, Patrick-Sebastian Dinu a ratat calificarea în marea finală, după ce a terminat pe locul 10 la general, cu 50.72.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea mâine, mai e o zi. A fost un tur de forţă, încă e. Îmi place foarte mult, dar aş minţi dacă aş spune că nu e obositor. Cred că tot la 200 de metri îmi place mai mult, dar cu asemenea susţinere şi tribună cred că cu cât e o probă mai scurtă, cu atât e mai interesant şi pentru noi şi pentru spectatori.

Am rămas să îl susţin (n.r. pe Patrick-Sebastian Dinu, cel care a ratat calificarea în finală), îmi place foarte mult să urmăresc proba din ipostaza de spectator şi îmi pare rău că nu s-a calificat, dar mai are o mulţime de ocazii. Dacă eu mai am 1000 de ocazii, el mai are mult mai multe decât mine„, a declarat David Popovici imediat după ce a ieşit din bazin.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și